SON DAKİKA
SON DEPREMLER

H.Yeni Malatyaspor Sivas Maçı Hazırlığını Tamamladı

0
Güncellendi - 2021-04-29 15:42:53
H.Yeni Malatyaspor Sivas Maçı Hazırlığını Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 38. haftasında Perşembe günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, çeşitli çalışmalar yaptı.

Sarı-siyahlılar, saat 14.30'da kara yolu ile Sivas'a hareket etti.

Yeni Malatyaspor kafilesinde, sarı kart cezalısı Adem Büyük'ün yeralmadığı, sakat olan Wallace'nin durumunun ise maç öncesi yapılacak kontrolla belli olacağı öğrenildi.

Yeni 4 Eylül Stadı'nda Perşembe günü saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • mustafa (2 yıl önce)
    ay a gitmek için yıldızları hedefleyin ,hedefiniz 3 puan olsun belki yıldıza da gidersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Malatya Sivas maçına mutlak 3 puan için çıkmalı. Bir puanla iş bitmiyor. Ligin altı karıştı. Her maç final. Yok öyle şundan bir puan alayım falan. kork oynamamalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)Emin isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim sen iyimisin. Sivas müthiş oynuyor ve oyunu hep bize ters geliyor. BİR PUAN ALIRSAK ÖPÜP BAŞIMIZA KOYALIM
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben iyım kardeşim. Yapacak bir şey yok yürekli oynayan kazanır. Sonuçta küme düşme gibi bir risk var. Kaybedecek bir şeyi yok bundan sonra. Lig bittiği de ne demek istediğimi anlarsınız. Üç puan için çıkacaksın sonuç ne olur o belli olmaz. Futbol bu . Bazen çok iyi dediğimiz takım kötü oynaya bilir. Demek istediğim sen çıkacak sın oyununu oyancaksın . Öyle gidip kapanayım bir puan için sondakilar bir gol yiyeyim her şey alt üst olsun Erzurum maçında olduğu gibi. ÜSTELİK BEN BİR PUAN ALMAYALIM DEMİYORUM. ÜÇ PUAN İÇİN ÇIKACAKSIN ÖLÜMÜNE OYANCAKSIN. SONUÇ NE OLUR BELLİ OLMUYOR . BİR PAUN EN SON SEÇENEK OLSUN DİYORUM. BİZ ERZURUM YENERDİK BİR PUAN BİZE YETER DEDİK SONUÇ NE OLDU. İRFAN HOCA ANKARA GÜCÜ MAÇINDA Kİ GİBİ OYNATMALI TAKIMI DEMEK İSTEDİĞİM. Maçların hepsi zor
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    irfan hoca; susuzluktan bitkin düşen kaplanı, resmen suyun kaynağında sular gibi yeniden canlandırdı.Ölü bir Fofana nın nasıl yırtıcı bir kaplana dönüştüğünü izliyoruz son haftalarda.bu dönüşüm tüm futbolcularımıza pozitif olarak yansıdı çok şükür.Artık yükselme dönemini yaşıyoruz.Aşağıya bakmadan ağacın tepesindeki avına çıkan bir kaplan gibi.Sivas ve sonraki maçlar bizimdir inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • İşte böyle düşünmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    Sivas'ta en az bir puan alırız kendimize güvenip maça konsantre olabilirsek korka yerine cesur oynarsak enkazından bu maçtan yüreğinizi ortaya koyun yüreğinizle oynayın maçı bile alabiliriz
    0
    0
    Yanıtla