SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hababam Hâlâ Aynı İlgiyle İzleniyor"

0
Güncellendi - 2019-11-17 03:19:18
A- A+ PAYLAŞ

9. Malatya Uluslararası Film Festivali etkinlikleri kapsamında Malatya’da bulunan Hababam Sınıfı film serisi oyuncuları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Hababam sınıfının unutulmaz ve emektar oyuncuları Dilaver Gür, Tuncay Akça, Ahmet Arıman ve Teoman Ayık 9. Malatya Uluslararası Film Festivali öncesi Başkan Gürkan ile bir süre görüşerek sohbet ettiler.

Hababam sınıfı filminde de Dilaver ismini kullanan Malatyalı oyuncu Dilaver Gür; “44 sene geçmiş hala filmlerimiz izleniyor. Herkes bizleri ve arkadaşlarımızı tanıyorlar. Hababam Sınıfı olarak, Kemal Sunal gibi bir değerimiz var. Kemal Sunal müzesini hayata geçirelim. Fotoğraf ve görsellerle ilgili desteklerimiz olur. Benim arşivim çok geniş, arkadaşlarımızda destek olur” dedi.

Hababam Sınıfı'nda o dönemde rol almış, siz değerli sanatçılarımızı Malatya’da misafir etmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, “9. Malatya Uluslararası Film Festivaline hoş geldiniz. Hababam Sınıfı gerçekten de, Türk sinemasına armağan edilen en güzel filmlerden bir tanesidir. Herkes o filmde, o fotoğraflarda kendisinin bir parçasını gördü. Kendi okul hayatını, öğretmenini ve ailesini gördü. Hababam Filmi hala izlenirken aynı heyecanla, aynı ilgi ve alakayla izlenmesi manidardır. Hababam Sınıfı'nda en çok vurgu tabi arkadaşlık, dostluk ve haylazlığı var ama vatanperverliği noktasında, devletine, milletine, ülkesine ve bayrağına bağlılık noktasında güzel mesajları vardı. Öğretmenlerin öğrenciler üzerindeki hassasiyet ve öğrenciler arasındaki dostluklar ve dayanışma, yardımlaşmalar yer alıyordu” ifadelerine yer verdi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Ne güzel insanlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    Çok güzel misafir bunlar Gönül isterdiki Kemal sunal adile naşid münür özkul şener şen ayşen gurda ve diğer değerli sanatcilarda beraber olsalardı hayatta olanlara sağlık hakkın rahmetine kavuşnlarada Allahtan Rahmet dilerim
    0
    0
    Yanıtla