SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hacettepe Erişkin Hastanesi'ne Malatyalı Başhekim

0
Güncellendi - 2020-06-11 02:31:26
Hacettepe Erişkin Hastanesi'ne Malatyalı Başhekim
A- A+ PAYLAŞ

Hacettepe Üniversitesi Erişkin Hastanesi Başhekimliği görevine, bu hastanede 2016’dan beri Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan hemşehrimiz Doç.Dr. Bülent Erbil atandı.

Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD) Genel Sekreterliği görevini de yürüten Doç. Dr. Bülent Erbil’in, Haziran ayının ilk haftasında, Şubat 2016 tarihinden bu yana Başhekim Yardımcısı olarak hizmet verdiği Hacettepe Üniversitesi Erişkin Hastanesi Başhekimliği’ne atanması Ankara’daki Malatyalılar arasında ve Acil Tıp camiasında memnuniyet yarattı.

“Hocamızla Gurur Duyuyoruz”

Ankara Malatya Dernekler Federasyonu Danışma Meclisi Üyesi olan Doç. Dr. Bülent Erbil için, Ankara Malatyalılar Derneği internet sitesinde yayınlanan mesajda, “Hemşehrimiz, Doç. Dr. Bülent Erbil, Hacettepe Erişkin Hastahanesi Başhekimi olmuştur. Ankara Malatyalılar Derneği olarak, hemşehrimize başarılar dileriz. Hocamızla gurur duyuyoruz. Hayırlı olsun” denildi.

Türkiye Acil Tıp Derneği Yönetim Kurulu da, 4 yıldan bu yana TATD Genel Sekreterliği görevini yürüten Doç. Dr. Bülent Erbil için bir kutlama mesajı yayınladı. Derneğin internet sitesinde yayınlanan mesajda, “Saygıdeğer Üyelerimiz, TATD Yönetim Kurulu Genel Sekreteri ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Erişkin Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sn. Doç. Dr. Bülent Erbil, Başhekimlik görevine atanmıştır. Sn. Doç. Dr. Bülent Erbil’i kutlar, başarılarının devamını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı mezunu olan Doç. Dr. Bülent Erbil, mesleki yaşamına da 2006 yılında Hacettepe Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak başlamıştı.

Doç. Dr. Bülent Erbil’in ‘Tarascon – Acil Hızlı Başvuru Kılavuzu’ adlı kitabının yanı sıra, Doç. Dr. Mehmet Ali Karaca ve Prof. Dr. Mahir Özmen ile birlikte yazdığı ‘Acil Tıp Sırları’ ve ‘Tintinalli  Acil Tıp -Bilinmesi Gerekenler’ adlı kitapları bulunuyor.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • seyfettin atay (3 yıl önce)
    Hayırlı ve uğurlu olsun. Bürokraside maşallah hemşerimiz kalmadı yetkililer kına yaksın size ve ülkemize hayırlar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk AÇIKGÖZ (3 yıl önce)
    Başarılar diliyorum hemşehrimize. Hacettepe Tıp Fakültesinde öğrencisi olan bir malatyalı olarak gurur duydum.
    0
    0
    Yanıtla