SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hacı Hüseyin Kölük'te 'Okumak Ayrıcalıktır' Etkinliği

0
Güncellendi - 2019-10-30 18:06:15
Hacı Hüseyin Kölük'te 'Okumak Ayrıcalıktır' Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 20 danışman öğretmen,20 okuma grubu ve 108 öğrencinin katılımıyla ”Okumak Ayrıcalıktır” isimli etkinliği gerçekleştirdi.

Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bu yıl 2.si gerçekleştirilen "Okumak Ayrıcalıktır" isimli etkinliğin amacını, "Öğrencilerin öncelikle kendilerine olan güvenini artırmak, düşünce ufkunu geliştirip geniş bir bakış açısı sağlamak ve olayları inceleme yeteneği kazandırmaktır. Bunun yanı sıra ders başarısının artışı, hayata bakış açısında genişleme, zengin kelime dağarcığına sahip olma, hitap şekillerinde etkili olma ve toplum içerisinde sosyal, kültürlü ve aydın bir kişilik olarak yer almalarını sağlamak" sözleriyle açıklayan okul müdürü Mehmet Şimşek, bu yıl etkinliğin ikincisini gerçekleştirdiklerini, ikinci etkinliğe 20 danışman öğretmen,20 okuma grubu ve 108 öğrencinin katkı sağladığını ifade etti.

Müdür Şimşek, öğrencilerin okuduğu kitapların ÖSYM sınavlarında ağırlıklı olarak soruların sorulduğu kitaplardan ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın önerdiği lise düzeyi 100 temel eserden oluştuğunu belirterek “Okunan kitaplar grup halinde okul konferans salonunda edebiyat öğretmenleri koordinatörlüğünde her bir öğrenci tarafından roman inceleme yöntemi kullanılarak değerlendirilmektedir.“ dedi.

Okul bahçesindeki etkinlikte, ayrıca öğretmen ve öğrencilere çorba pişirilerek ikram edildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız