SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hadebe ve Gaziantep FK, PFDK'ya Sevk Edildi

0
Güncellendi - 2021-03-23 21:02:15
Hadebe ve Gaziantep FK,  PFDK'ya Sevk Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, geçtiğimiz hafta Gaziantep FK ile oynadığı maçta rakibine darbesi nedeniyle kırmızı kart gören oyuncusu Hadebe, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

2-2 sonuçlanan maçın 85. dakikasında kırmızı kart gören Hadebe ile ilgili TFF Hukuk Müşavirliği'nce şu açıklama yapıldı:

"YENİ MALATYASPOR Kulübü futbolcusu TEENAGE LINGANI HADEBE’nin 20.03.2021 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Süper Lig müsabakasındaki “kural dışı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 21.03.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

GAZİANTEP FK TARAFI..

Bu arada, Yeni Malatyaspor maçıyla ilgili olarak Gaziantep FK Kulübü, Başkanı, Teknik Direktörü ile bir görevlisi de PFDK'ya sevkedildi.

Hukuk Müşavirliği sevk gerekçelerini şöyle açıkladı:

"GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Kulübü’nün 20.03.2021 tarihinde kulüp sosyal medya hesabından yapılan “sportmenliğe aykırı açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Kulübü Başkanı MEHMET BÜYÜKEKŞİ’nin 20.03.2021 tarihinde kulüp sosyal medya hesabından yapılan “sportmenliğe aykırı açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu RICARDO MANUEL DA SILVA SA PINTO’nun 20.03.2021 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Süper Lig müsabakasındaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca ve “tedbire uymaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 50. maddesi uyarınca 21.03.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Kulübü görevlisi SOTIRIOS ROUSSIS’nın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve 2020-2021 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü’nün 5/9 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • günpınarlı (3 yıl önce)
    Bu kadar bol kelimeli isme yakışmadı Antebin Malatyada bu kadar hırçın olması kabul edilemez. Bu kadar sinirin onda birini Bizim başkana verseler iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    Bu hocanın 10 maç ceza alması gerekir, hakeme ne varsa saydırdı ve yüzüne tükürdü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Bu Antep hiçbir iddiası olmamasına rağmen,Malatyaspora karşı niçin bu kadar mücadele etti.Anlamak mümkün değil.Başkanından,T.direktörüne,oyuncusundan ,yardımcı teknik ekibe kadar bu maçta sanki şampiyonluğa yada küme de kalma mücadelesi verir gibi oynayıp,maçtan sonrada topyekün Malatyaspora her konuda saldırmaları çok ilginçti.Sayın gevrek bunlar sizde hiç soru işareti uyandırdımı?Gerçi sizin başka hesaplarınız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alattin (3 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Adil’in hiç bir maç umrunda değil Malatyaspor onun umrunda olsa istifa eder giderdi, demekki onun başka hesaplarımı var düşünmek lazım? Sahipsiz Malatya
    0
    0
    Yanıtla