SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakem Arkadaşla Maçın Ardından Görüştüm"

0
Güncellendi - 2018-12-17 23:25:45
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında çarşamba günü Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre sarı-siyahlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Etimesgut Belediyespor maçı için Nurettin Soykan Tesisleri'nde ilk antrenmanına çıktı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, ligde Antalyaspor maçından 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür eden Sadık, "Ligde ikinci sıraya yükseldik, bizim için çok güzel bir başarı. Üst sıralarda kalabildiğimiz kadar kalarak, takımımızı daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Antalyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle buruk bir sevinç yaşadığını aktaran Sadık, kırmızı karta anlam veremediğini belirterek, "Herhangi bir yumruk atma veya itme yok. O sırada Diego arkadan saçımı çekiyor. Hakem arkadaşla (Mete Kalkavan) maçın ardından sakin bir şekilde görüştüm ve hiçbir şey yapmadığımı söyledim. Disiplin kurulu tarafından detaylı incelenir ve nihai karar verilir. Son karşılaşmada takımımın yanında olmak istiyorum, inşallah hayırlı bir sonuç çıkar. Kırmızı kartı hak edecek hiçbir şey yapmadım." değerlendirmesinde bulundu.

Malatya ekibinin kaleci antrenörü Murat İsmet Erdeğer de yaptığı açıklamada, lige kaleci Ertaç Özbir ile başladıklarını, Ertaç'ın sakatlanmasının ardından kaleyi Fabien Farnolle'nin devraldığını aktardı.

Farnolle'nin iyi performans gösterdiğini anlatan Erdeğer, "Etimesgut Belediyespor ile ilk maçta Abdulsamed Damlu'yu oynattık. Abdulsamed de bize ışık verdi. Genel olarak kalecilerimizin performanslarından memnunuz. Ligde ikinci sırada ve 28 puandayız, tadını çıkaracağız ve çalışmaya da devam edeceğiz." şeklinde görüş belirtti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadık süper ligin en beyefendi futbolcularından biri ve takımımızın bel direğidir.kırmızı kartı kesinlikle hak etmedi.gerginiliğin müsebbibi celustka sarı kartla işi sıyırdı.acaba hakem VAR a hangi organıyla baktı.taraftar her zaman sadık ın yanındadır.kişiliğiyle herkesin gönlünde taht kurmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (5 yıl önce)
    orada erenin basit bir hatasından neler geldi takımın başına. hakem tacı onlara veriyor eren topu saklıyor topu hakem ve oyuncu almaya çalışıyor ama eren ısrarla topu adama vermiyor. sadıkta süper bir deparla hemen olayların içinde bitiyor. bana göre erenin hakkıydı kırmızı kart. kulüp otoritesiyle bu tarz olaylara bulaşan herkese iyi para cezaları vermesi gerekir. inşallah bir daha görmeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    Abdüssamet iyi kaleci fakat top ayağına gelince topu rakibe verecekmiş gibi hata yapıyor izledim her pozisyonu öyle Sadıka haksızlık yapıldığını hakem hatası ve sonrasınnda Antalyaspora verilmesi gereken 1 kırmızı es geçti
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    40 kere o saçını kes dediler, inadına kesmedin. Kesmiş olsa idin Diego saçını çekemeyecekti (!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen ne diyon ya ne güzel saçı var adamın niye kessin manyakmısınız nesiniz arkadaş
    0
    0
    Yanıtla