SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tamamen Hakemin Yüzünden Oldu"

0
Güncellendi - 2019-11-04 03:56:07
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor'un yardımcı antrenörü Murat Şahin, hakem Halis Özkahya'nın yönetimi nedeniyle maç içinde ve sonrasında ciddi sıkıntılar yaşandığını ileri sürdü.

Maç sonrası yayıncı kuruluş beinsports'un mikrofonuna konuşan Şahin, şunları söyledi:

"Şimdi maçla ilgili şöyle birşey söyleyeceğim. Tabi ki maçı konuşmak isteriz. Hoca ceza aldıktan sonra görev bana düştü ama. Bu maçta maçtan çok konuşulacak bir sürü şey oldu. Maç öncesi, ortası, sonrası, ilk yarı, 2. yarı. Bu hale getiren sayın hakemimiz oldu. Ortamı geren. Soyunma odasında da bazı sıkıntılar oldu. Tabi ki üzücü olaylar bunlar. 2019 yılında futbol gelişmiş ve bu tarz olaylar yaşamak istemiyoruz. Maça gelince.. İlk yarı biz çok istediğimiz şeyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Gerçekten bir deplasmanda nasıl oynanmaması gerekirse öyle oynadık. İlk yarı için bunu söyleyebilirim. İkinci yarı için hocamız içerde konuştu, oyuncularla konuştuk, futbolcu arkadaşlarımız bir tepki verdiler. İkinci yarı iyi başladık, pozisyonlar bulduk. Golü de bulduk. Oyun tam bizim kontrolümüzde giderken, olmayacak bir kırmızı kart yedik. Ki çok tartışılır. Yediğimiz ilk golde, yandan atış verilen faul de değildi büyük ihtimalle, daha görüntüleri seyretmedik ama. Sonuçta üzgünüz. Ama bugün maçı çok da anlatmak istemiyorum, çünkü anlatacak bir şeyimiz yok. Maç sonrası da büyük sıkıntılar oldu. Bu olayların buraya gelmesi tamamen hakemin yüzünden oldu. Hakem maç içinde devamlı inanılmaz gereksiz fauller, maç içinde bizi baskı altına alan hele 10 kişi kaldıktan sonra maça 6 dakika uzatma verdiler, 8-9 dakikaya kadar uzadı. Yani bugün gol yememiz için herşey vardı. Rakip 2-2'yi buldu. 1 puan maçtan önce iyi gibi görünse de, bu maçı oynadıktan sonra bizim için üzücü."

Sergen Yalçın'ın 85. dakikada kırmızı kartla sahadan  atılması nedeniyle, karşılaşma sonunda basın toplantısına da Antrenör Murat Şahin katıldı.

Murat Şahin yaptığı açıklamada, yaşanan olayların futbolun önüne geçtiğini belirterek, "Futbol konuşmak isterdik. Bir sürü olay yaşadık. Maç içinde ve sonrasında ciddi sıkıntılar oldu. Yaşananlar üzücüydü. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak da istemiyorum. Kulüp, gerekli açıklamaya daha sonra yapacaktır." ifadelerini kullandı.

Müsabaka ile ilgili görüşlerini aktaran Şahin, "İlk yarı itibarıyla maçı hak eden bir futbol oynamadık. İkinci yarıda ise 10 kişi kalana kadar oyunu domine etmeye çalıştık. Ciddi şekilde maça ortak olmuşken, beklemediğimiz ve anlamadığımız bir kırmızı kart gördük. Hakem, maçın genelinde deplasman takımı olarak bizi fazla ezdirdi. Maçın sonunda yaşadığımız olaylar daha üzücüydü. Bu maç için üzülüyoruz." diye konuştu.

Murat Şahin, Sergen Yalçın'ın atılması ile ilgili soruya, "Çizgiyi geçseniz bile sarı kart veriliyor. Ciddi bir durum yoktu. İtiraz devam edince hakem kırmızı kart verdi. Hakem, bizden kimi bulsa atacak gibiydi. Türk futbolu adına güzel bir maç olmadı. Hakem bugün maçın önüne geçti." cevabını verdi.

malatyahaber.com- İstanbul, AA

GÖRSEL: beinsports.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • EROL (4 yıl önce)
    BU ZEKARİYE ALP MHK BAŞKANI OĞUZ SARVAN MHK BAŞKANI VEKİLİ HER İKİSİ .İZMİRLİ BU NASIL İŞ HALİS ÖZKAHYA İZMİRLİ YANİ BU HAFTA TRABZON GÖZTEPE MAÇINA MALATYALI HAKEM VERSELER NE OLURDU ACABA GERÇİ SUAT ARSLANOĞAYI RESMEN YEDİLER ALAH AŞKINA KASIMPAŞANIN 1.GÖLÜ OFSAYIT KIRMIZI KART KATLİAM HİÇ BİR HAKEM BİR HOCAYA DEFOL GİT DİYEMEZ YAZIKLAR OLSUN TRABZON GÖZTEPE MAÇINDA HAKEM GÖZTEPEDEN EN AZ 2 .OYUNCUYU ATMASI LAZIM ATMIYOR ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM YENE BİLİR YENİLE BİLİR AMA MALATYA’YA İHANETİN ADI SORULDUĞUNDA BANA ADI YOKTUR DEMEYİN. BENDE MHK’YA SON SÖZÜMÜ SÖYLÜYORUM UNUTMA İHANETİN ADI MHK’DIR BU SIPIKERIN SEVINCİNE NE DEMELİ ÇIĞLIĞI IKINCI GOLDEKI SEVINCI HAYRET.
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    BU HESAPLARI ÖNCEDEN YAPILMIŞ MAÇTA BIZI SIRTIMIZDAN VURDULAR MALATYAHABER SINIFTA KALDINIZ SESIMIZ KULAĞIMIZ OLMADINIZ GELEN ISYANLARI HIÇ AKTARMADINIZ YAZIKLAR OLSUN SIZLERE BELKIDE ÇOK ŞEY BEKLEDIK SIZDEN DEĞMEZMIŞSINIZ YUH SIZE BIZI BÖYLE YÜREĞİMİZ KANLI BIRAKTINIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Malatya Milletvekilleri Malatyaspora yapılan adaletsizlikler karşısında hemen harekete geçmeli, olay Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Mecliste tartışmaya açılmalıdır. Ayrıca bir grup Malatyaspor taraftarı da, Türkiye Futbol Federasyonunun kapısına, üzerinde "Futbolda Adaletsizliğe, Çifte Standarda ve Eyyamcılığa Hayır" yazılı siyah çelenk bırakmalıdır. Türkiye üçten büyüktür. Türk futbolunda üç büyükler diye bir takım yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Malatya Milletvekilleri Malatyaspora yapılan adaletsizlikler karşısında hemen harekete geçmeli, olay Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Mecliste tartışmaya açılmalıdır. Ayrıca bir grup Malatyaspor taraftarı da, Türkiye Futbol Federasyonunun kapısına, üzerinde "Futbolda Adaletsizliğe, Çifte Standarda ve Eyyamcılığa Hayır" yazılı siyah çelenk bırakmalıdır. Eğer Malatya susarsa bütün Türkiye susar. Yeter artık. Türkiye üçten büyüktür. Türk futbolu üç büyüklerin tekelinden kurtarılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli kadir (4 yıl önce)
    Allah o hakemi bildiği gibi yapsın inşallah hakkımızı yedi maçı resmen katletti
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Kötü niyet aramam ama halis özkahya ve yardımcıları kötü ötesi bir performans sergileyerek yeni malatyaspor'u liderlikten etmiştirler.Bir futbol sever ve tabi ki bir malatya'lı olarak malatyaspor'un oynadığı futbol'dan haz alıyor ve çok beğeniyorum.Oyunun her anında varlar,İstekli ve hırslılıar..Özellikle aquah,jahoviç ve bunlara eşlik eden gerek bifouma,gerek gökhan töre ve diğerleri hepsi çok iyiler maşallah.Darısı ilerleyen haftalara..
    0
    0
    Yanıtla