SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Haklarını İade Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2017-05-28 01:46:55
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Biz engelli evlatlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin ve yaşlılarımızın haklarını iade ediyoruz." dedi.

Çalık, İzmir'de düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Cimnastik Şampiyonası'nda 5 birincilik ve 2 üçüncülük alan Malatya Sessiz Adımlar Kulübünü ziyaret etti.

Özel sporcuları tek tek tebrik eden Çalık, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de yaşayan engelliler için Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarlarının 15 yıl boyunca çok önemli hizmetler yaptıklarını söyledi.

Türkiye'deki engellilerin önündeki engellerin kaldırılması için yerel yönetimlere genel bütçeden çok önemli bütçeler ayrıldığını belirten Çalık, şunları kaydetti:

"Bunların yapılması bizim için görevdi. Bunlar sonradan kazanılmış bizim lütuf olarak sunacağımız imkanlar değil. Bunlar bir vatandaş olarak yapılması gereken işlerdi. Biz engelli evlatlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin ve yaşlarımızın haklarını iade ediyoruz. 2005 yılından itibaren çıkarmış olduğumuz yasalarla birlikte engellilerimizin bütün imkanlarını, dışarıdan maaşlarını, evde bakım hizmetlerini, sağlık hizmetlerini, ulaşımdaki indirimleri, araçlarındaki indirimlerin hepsini sağladık."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız