SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halihazırda Elimizde Güçlü Bir Kadro Var"

0
Güncellendi - 2019-12-31 01:32:35
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, takımdan gidecek oyuncular ve ekonomik dengeler doğrultusunda, kadroya takviye yapabileceklerini ifade etti.

Adil Gevrek, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansı ve devre arası transfer sürecini değerlendirdi.

İlk yarıyı kötü sayılmayacak pozisyonda bitirdiklerini ancak daha iyisini yapabilecek güçte olduklarını kaydeden Gevrek, "Bazı maçlarda aleyhimize verilen bariz yanlış hakem kararlarıyla puanlar kaybettik. Bazı maçlarda ise kendi hatalarımızla kayıplar yaşadık. Artık ilk yarı geride kaldı. Hatalarımızdan dersler alarak daha iyisini yapmak için önümüze bakacağız. Her zaman yeni heyecanlar, yeni umutlarla önümüze baktık. İnşallah 2020 yılı da kulübümüz adına gurur duyacağımız başarıların yaşandığı bir sene olur." ifadelerini kullandı.

Gevrek, transferde izleyecekleri yol haritasına ilişkin de şunları kaydetti:

"Halihazırda elimizde güçlü bir kadro var. Ligin ilk yarısında bütün futbolcularımızın elinden geleni yapma gayreti içerisinde olması bizleri memnun etmiştir. Elbette ki formsuzluklar oldu, sakatlıklar oldu. Bunu da göz önüne alarak, gidecek oyuncular ve kulübümüzün ekonomik dengeleri doğrultusunda kadromuza takviye yapabiliriz. Zaten ilk transferimizi henüz ilk yarı bitmeden gerçekleştirdik. Forvet bölgemize kalitesini ispatlamış bir ismi, Umut Bulut’u transfer ettik. Taraftarımız rahat olsun, bugüne kadar kulübümüzün başarılı olması adına ortaya nasıl bir çalışma azmi koyduysak, bundan sonra da aynı şekilde büyük bir azimle çalışmaya devam edeceğiz."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Cengiz (4 yıl önce)
    Sayın Adil Gevrek’i genelde başarılı buluyorum.Yapılan transferlerin yüzde 90 başarılı olmuştur.Tabiiki hatalarda olacaktır.Dia’ nın transferine başta kim karşı çıkardı?Ama bazen olmuyor.Anladığım kadarıyla kadro planlaması hasasiyetleyapılmaya çalışılıyor .Şu futbolcu gitsin şu kalsın yorumları takıma zarar verir.Sn Adil Gevrek ve ekibinin M.Yeşilyurspor ve amatör küme organizasyonlarını da dikkate almalı buralarında futbolcu kaynağı olduğunu unutmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Mehmet kardeşime aynen katılıyorum.Tam bir futbolcu çöplüğüne döndük halen başarı bekliyoruz.Eski malatyasporun yanlışlarından hala ders almamışız!İnşallah sonumuz öyle olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Bu takımı sıfırdan alıp,bu seviyeye getiren insan, sayın Adil gevrek ve ekibidir,bunu kimse inkar etmesin.Yorum yazarken daha dikkatli ve ölçülü olalım.Yonetime ,teknik ekibe ve takıma destek olalım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (4 yıl önce)
    Sergen hocayı gönderip ünal karamanı getirmemiz lazım.Ünal hoca bize geleceğin takımını yapar ve malatya halkınında sevgilisi olur.Kaptan ünal mutlaka malatyamıza gelmeli.Sergen hocayla devam ettigimiz sürece 1 mac kazan 3 maç kaybet bu sekil devam eder.Zaten sen sonunda kendiside bizi bırakacak.O bizi bırakmadan biz gönderelim geleceğe bakalım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (4 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Aynı fikirdeyim. Takıma sahip çıkacak İstanbullarda fink atmayacak adam lazım. O adamın kıymetini bilemediler. Keşke takas yapsalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Geleceğin takimini rahman buğra ile mi yapacak futbol hayati sakatliklarla bitmis yigithan lamı alt yapi desen u19 da lig sonuncusu trabzon daki altyapi trabzon gibi profesyonel 2.lig 3.lig de bir sürü takımımız yok alt yapı evlere şenlik baskan spor köyü diyor sayin adil gevrek sana sormazlarmi senin altyapin ne halde sen ne spor köyünden bahsediyorsun bizim zamanimizda futbol aski vardi bir amatör maçı bin kişi izlerdi toprak saha da ne futbolcular vardı şimdi hersey var ne futbol zekasi ne ruh ne de kapasite var eskinin amatörü cevher kaynardi kara şahinler sari serdarlar ne adamlar vardı şimdi ne halde amatör işler acısı alt yapın Türkiyenin sonuncusu sahin ADIL GEVREK
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    dia elimizde patladı adam otelde ailesiyle kalıyor. antramanlara bile çıkmıyor avanta para veriliyor. yiğithan gibi. ömer şişmanoğlu gibi. sakat oyuncu almayında.. murat yıldırım.. ahmet ıldız.. eren tozlu ve rahman buğra gibi. oyuncuları maddi karşılık beklemeden gönderin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Dia idmana bile çıkmıyor adam otelde desene oh ne güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Yönetimden ricam, Yiğithan'ı hangi şartlarda aldınız,kaç maçta verim aldınız ne ücret ödediniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet guven (4 yıl önce)
    Sayin baskan ve teknik heyet isini meslek edinmis futbolcu alacaksin takima.İs ahlaki olacak futbolcuda .Sahaya ciktiklarinda doksan dakika boyunca mucadele eden taraftara seyir zevki veren bir takim istiyoruz.17 hafta gecti hangi maci taraftarimiz zevk alarak seyrettigini soruyorum cevap verebilirmisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44@mynet.com (4 yıl önce)
    iş güzarlık olsun diye 15 adet araba siparişi verildi
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Sergen Hoca en az 3 transfer istiyor başkan kadromuz yeterli diyor. Biz bu filmi önceden seyrettik. Anlaşılan Sergen de erol hoca gibi elveda diyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • cem (4 yıl önce)
    aslında sergen yalçın boşuna transfer istiyo.eksik bölgelere adil gevreği alsın oynatsın.şansıyla buralara gelmiş biri adil gevrek.şansını çok zorluyo ve gidişat hiç iyi değil.ayrıca şeffaf yönetim dendi.buatip azubuke aleksic bunların ne kadara satıldığıda muamma
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Güçlü kadro da 34 ve 37 yaşinda forvetler artı ptt 1.lig de dahi oynayacak yeteneği olmayan uçuk ücretler alan rahman buğra + murat yıldırım + ahmet ildiz+ mustafa akbaş+ chelali+ özer+ sakip aytaç+ erkan kaş+ robin yalçın+ yigithan+ saymakla bitmiyor başkan bence ankaragücü ve kayseri den sonra en zayif kadro bizde müzmin sakat gökhan töre ile mi güçlü kadron dia ile mi adam ortada yok
    0
    0
    Yanıtla
  • doğanşehirli (4 yıl önce)
    rahman buğra mı güçlü kadro elemanı ahmet ıldız mı erkan mı 38 lik umut bulut mu
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    bedava futbolcu ararsan takımda ruhsuz oynar. para verdiklerin seni sırtlar neyini göremiyonuz bunun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Sayın başkanım umut kalitesini ıspatlamış diyorsunda bir futbolcunun mazisine değil geleceğine yatırım yapılır.umut kendi memleketinin takımında sahada hayalet gibi geziyordu.değil koşmaya yürümeye mecali kalmamıştı.37 yaşında jübile yaşı bile geçmiş.Lütfen eski malatyasporun hatalarını yapmayalım.
    0
    0
    Yanıtla