SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski YMS'li Halil Zeybek MYB'de

0
Güncellendi - 2019-07-19 03:00:22
Eski YMS'li Halil Zeybek MYB'de
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor transfer çalışmaları kapsamında bir dönem Yeni Malatyaspor forması da giyen orta saha Halil Zeybek’i renklerine bağladı.

Transferde yeni sezon öncesi şuana kadar 10 futbolcuyu renklerine bağlayan 3. Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Koray Şanlı’dan sonra geçmişte Yeni Malatyaspor’da forma giymiş bir diğer isim Halil Zeybek’i de kadrosuna kattı.

Son olarak 3. Lig takımı Halide Edip Adıvar Kulübü’nde forma giyen 33 yaşındaki futbolcunun Yeşilyurt’un Erzurum’daki 2. Etap kampına katılacağı belirtildi.

Kadrosuna genç oyucularla birlikte deneyimli isimleri de katarak güçlü bir takım oluşturmayı hedefleyen Hayati Palancı yönetimindeki Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un golcü arayışı ise devam ediyor.

Malatya ekibinin son olarak Malatyaspor altyapısında yetiştikten sonra önemli kulüplerde attığı gollerle adını duyuran Mehmet Albayrak’a teklif sunduğu belirtildi.

Albayrak’ın turuncu yeşilli kulüpten 300 Bin TL istediği, yönetimin ise fiyatı aşağı çekmek için sıkı bir pazarlık içerisinde girdiği öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız