SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halkı Bölmeye, Parçalamaya, Düşman Etmeye Değer mi?"

A- A+ PAYLAŞ

  • SP İl Başkan Vekili Canbay, Pütürge'deki saldırının partililerine karşı olduğunu bildirdi.

Saadet Partisi Malatya İl Başkan Vekili Mustafa Canbay, Pütürge-Bölünmez'deki saldırının partililerine karşı olduğunu ve açıktan oy kullandırmayı engellemek isteyen partili sandık görevlilerinin hayatlarını kaybettiğini bildirdi.

Canbay, parti il merkezinde düzenlediği basın toplantısında, "Bugün Pütürge İlçesi, Bölünmez Köyünde, Sandıkta görevli arkadaşlarımıza yapılan silahlı saldırı sonucu Hasan Aktaş ve İlyas Aktaş hayatını kaybetmiş, Ali Aktaş’ta yaralanmıştır.

Seçimi savaş gibi görenler, yarattıkları dehşetin farkına vardılar mı bilemiyoruz. Pütürge’de meydana gelen olayların sorumluları sadece silahı ateşleyenler değil, günlerce, aylarca tahrik edip bu sonuca katkı sağlayan kişilerin olduğu unutulmamalıdır.

Bir siyasi partinin görevlileri, açıktan oy kullandırmak gibi, yasalara aykırı bir davranış içerisine girmeleri sonucu bu elim olay meydana gelmiştir.

Hiçbir seçim halkı bölmeye, parçalamaya, birbirine düşman etmeye değer mi? Hiçbir makam ve mevkii bir insanın bir damla kanına karşılık gelir mi?

Arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Silahlı saldırıda yaralanan arkadaşımıza da acil şifalar diliyorum.

Bütün arkadaşlarımızı sakin ve sorumlu hareket etmeye, tahriklere kapılmamaya çağırıyorum."dedi.

Saadet Partisi'ndeki basın toplantısına partinin Malatya İl Müfettişi, eski il başkanı Mehmet Kaya Asiltürk ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Marasalı da katıldılar.

ERDOĞAN'DAN KARAMOLLAOĞLU'NA BAŞSAĞLIĞI TELEFONU

Bu arada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da oy kullanma işlemleri sırasında çıkan kavga sonucu iki vatandaşın hayatını kaybetmesi dolayısıyla Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’da oy kullanma işlemleri sırasında çıkan kavgada iki vatandaşın hayatını kaybetmesi dolayısıyla Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu telefonla arayarak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, bu elim olaydan dolayı duyduğu üzüntülerini dile getirerek, olayın takipçisi olduklarını ve sorumluların adalet önünde hesap vereceklerini ifade etti.

Bülten- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • murathan (4 yıl önce)
    CEHALET HER YERDE...HİÇ BİR MEVKİİ MAKAM İNSAN HAYATINDAN DEĞERLİ DEĞİLDİR...YAZIK...OLAN ÖLENLERE OLDU...AHH VAHH DEMEK BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafer (4 yıl önce)
    Siyasiler o kadar ortamı gerdi, kutuplaştırdı ki kardeşlerimiz yaşamını yitirdi. Yazık günah. Hiçbir partinin zaferi bu iki candan kıymetli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)Cafer isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen
    0
    0
    Yanıtla