SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hamile Kur'an Kursu Hocası Korona Kurbanı..

0
Güncellendi - 2021-10-09 17:39:12
Hamile Kur'an Kursu Hocası Korona Kurbanı..
A- A+ PAYLAŞ

7 AYLIK BEBEĞİ AMELİYATLA ALINDI, KUVÖZDE YAŞATILIYOR.. Kur'an Kursu hocası olan 38 yaşındaki 7 aylık hamile kadın, koronaya yakalandı. Hastanede tedavi altına alınan hocanın bebeği ameliyatla alınırken, kendisi hayatını kaybetti.

Yeşilyurt İlçe Müftülüğü Ilıcak Kur'an Kursu Öğreticisi 39 yaşındaki Lütfiye Terzi Özer, 7 aylık hamile iken 15 gün önce korona teşhisi ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada durumu ağırlaşan Özer'in kız bebeği yapılan müdahale ile alındı ve kuvöze kondu. Genç kadın ise bir süre sonra entübe edildi ve önceki gün hayatını kaybetti.

Lütfiye Terzi Özer'in cenazesi, Şehir Mezarlığı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

BEBEĞE ANNESİNİN İSMİ VERİLDİ

11 ve 10 yaşlarında biri kız iki çocuğu bulunan Lütfiye Terzi Özer'in, ameliyatla alınan bebeğine ise annesinin adı verildi.

Malatya'da otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Özer ailesinin gelini olan Lütfiye Terzi Özer'in, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde 12 yıldır Kur'an Öğreticisi olarak görev yaptığı bildirildi.

Bu arada, Lütfiye Terzi Özer'in son 1 ayda Malatya'da koronadan ölen 4'üncü hamile kadın olduğu öğrenildi.

malatyahaber.com

____________

ÖZEL NOT: Sayın ‘N.A.’ bu haberimizi de alıp, başkalarına servis etme!.- malatyahaber.com

_________________

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatya (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin kendisi benim hocam olur her yaz Kur'an öğrenmeye gidiyorum 3 yıldır . Ve kendisi melek gibiydi annem duyduğu anda ağladı Allah ailesine sabır versin aminnnnn
    0
    0
    Yanıtla
  • AVCIMALATYA (2 yıl önce)
    Aşıdan bahsetmemişsiniz aşılı mıydı , değil miydi gerçi aşısız olsaydı büyük puntlarla başlık atardınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatya caddelerinde maskesiz,mesafesiz dolaşanlar bu hastalığı hafife alanlar ne yazık ki ablamızı rahmete yolladık.Lutfen dikkatli olalım ?
    0
    0
    Yanıtla
  • ziya (2 yıl önce)
    Aşı olmayanlar AVM lere alınmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin, yakınlarına sabrı cemil niyaz eylesin. Yangında, selde, depremde, çaresiz hastalık ve salgınlarda ölen imanlı insanlar dinimize göre şehit sayılıyor. İnşAllah şehit hükmündedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeğen (2 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin Allah ailesine çocuklarına sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (2 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin amin amin amin geride kalanlarına sabır versin çok genç ablamız üzüldüm :(
    0
    0
    Yanıtla