SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hamzaoğlu: "Kayseri Sempati Duyduğum Bir Kulüptü"

0
Güncellendi - 2021-03-22 19:28:48
Hamzaoğlu:
A- A+ PAYLAŞ

Kayserispor'un anlaşmaya vardığı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Kayseri'ye geldi. Deneyimli teknik adam, "Hedefimiz her maçta en iyisini ortaya koyup, en iyi mücadeleyi ortaya koyup toplayabildiğimiz kadar puan toplamak ve sezonu da iyi yerde bitirmek" dedi.

Kayserispor'un prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Kayseri'ye geldi. Havaalanında Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz tarafından karşılanan 51 yaşındaki teknik direktör 11 müsabakada en iyi performansı sergileyip gerekli puanları toplayacaklarını söyledi. Havaalanında basın mensuplarına açıklama yapan Hamza Hamzaoğlu, "Büyük bir camiaya geldik. Kayserispor benim eskiden beridir sempati duyduğum bir kulüptü. Özellikle stadyumu ile tesisleri ile önemli aşamalar kaydetmiş bir camia. Umuyorum ki burada güzel başarılarımız olur. Hedefimiz her maçta en iyisini ortaya koyup, en iyi mücadeleyi ortaya koyup toplayabildiğimiz kadar puan toplamak ve sezonu da iyi yerde bitirmek. Çünkü bu sene iyi yerlerde bitirebilirsek önümüzdeki yıl içinde planlamamızı daha rahat bir şekilde yaparız" şeklinde konuştu.

"Milli takım arasında oyuncuları değerlendireceğiz"

Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendireceklerini de söyleyen Hamza Hamzoğlu, "Milli maç nedeniyle verilen arada takımla çalışma şansımız olacak. Zaten bilgimiz ve belli bir görüşümüz var ama arkadaşları antrenmanda görüp değerlendirmelerimiz daha net bir şekilde yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz de, Hamza Hamzaoğlu ile başarıya ulaşacaklarına inandıklarını ifade ederek "Almamız gereken 4-5 maç var. Onları alıp yolumuza devam edeceğiz inşallah" açıklamasını yaptı.

Kayserispor ile 1,5 yıllık anlaşmaya varan Hamza Hamzaoğlu'nun teknik ekibinde Fuat Buruk, İsa Turan, Serkan Salman, Metin Mert, Bilal Kısa, doktor Hakan Ayaz yer alıyor.

Kayseri, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • hayat öğrencisi (3 yıl önce)
    Gayseri ıhh ıhh
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Acaba kayseride hangi futbolcu yada futbolculara kafayı takacak.Çok merak ediyorum.. bu adamın böyle bir takıntısı var.Bu özelliğini Gs,Bursa,Akhisar,G.birliği ve Malatya'daki eksiksiz uyguladı.Şimdi sıra kayseride...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Başgül (3 yıl önce)
    Malatyayi yakti , şimdi kayseride sıra.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Cuevayı bitirdin, acquahı futboldan soğuttun. kubilayla umudu meşhur etmek için malatyaspora çok zarar verdin. taktiğini gördük cuevayı oyundan alırken two skor two skor diye oyunu bırakırken. suç sende değil sana tahammül edende seni hoca diye bekletende. geçen sene küme düşünce gerekli ders aldık diyen yönetim transferler yaptı ama geçen sene küme düşen kadro yine oynuyor nereye gitti alınan topcular belli değil. kulübün omurgası kalmamış hoca da yönetimde herşey gevşek. küme de kalsada bu sene takımdan şöyle zevkli bir futbol izleyemedik her maçta aman yenilirsek düşeceğiz, rakipleri takip ediyoruz aman puan kaybetsinler kümede kalalım bu vaziyet süperlig de kalsak neye yarar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kayserispor şu an düşme hattının hemen üstünde hamza hamzaoğlu ile küme düşeceğini garanti ederim.bunun teknik adamlıkla ilgisi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Federasyon acil karar almalı ve takımlar bir sezonda ikiden fazla teknik direktör değişikliğine girmemelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (3 yıl önce)
    İnşallah bize yaptıklarının cezasını çekersin. Tabi sana bu imkanı verip takımı göz göre göre mahvetmene ses çıkaramayan beceriksiz yönetim de bunun hesabını verecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Malatyasporun içini boşalttı.Gruplaşma yaptı.Oyuncuları böldü.Bir kısmını küstürdü.İhanet etti.Asıl suçlu,bunlara zamanında müdahale etmeyen klüp başkanı Adil gevrektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Kayseri maçı aklıma geliyor bide yaptığın bu açıklamaya bakıyorum bizi göz göre göre ateşe attın inşallah başarılı olamazsın
    0
    0
    Yanıtla