SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hamzaoğlu, Malatya'da Neden 2 Gün Kaldı?

0
Güncellendi - 2021-03-05 01:47:23
Hamzaoğlu, Malatya'da Neden 2 Gün Kaldı?
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor ile 3-2’lik Konyaspor mağlubiyetinin ardından yolları ayrılan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun fesih kâğıdını almak için zorunlu olarak 2 gün Malatya’da kaldığı öğrenildi.

2020-2021 sezonunu başında 25 Ağustos 2020’de Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar 26.haftada Malatya’da oynanan ve 3-2 kaybedilen İttifak Holding Konyaspor karşılaşması sonrası ayrılmıştı.

Yeni Malatyaspor Kulübü’nden ayrılıkla ilgili “Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hamza Hamzaoğlu ve ekibine kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantılarında başarılar dileriz” açıklaması yapılmıştı.

Sarı siyahlı takımla 31 Mayıs 2021’e kadar sözleşmesi bulunan ancak Konyaspor maçı sonrasında alınan ayrılık kararıyla birlikte sözleşmesi feshedilen tecrübeli teknik adam ve ekibi, fesih kâğıdını alabilmek için 2 gün Malatya’da zorunlu olarak kaldı.

Tazminat almayacağını yönetime ileten Hamzaoğlu, yönetimle sadece alacaklarının verilmesi konusunda görüştüğü öğrenildi.

51 yaşındaki teknik adam, bu sezon ligde Yeni Malatyaspor’un başında çıktığı 25 karşılaşmada 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatya Gazetesi Muhabiri Güler Hazar’a “Biz Hamza Hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Herhangi bir tazminat ödememiz söz konusu değil. Sadece hak edişleri ödenecek” açıklamasını yapmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • gakko (3 yıl önce)
    sumuduica gene boşa çığtı
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    neyi hakettiğini hiç düşüdümü acaba.kulübün canına okudu.her hafta masal okudu gitti.birde hak ettiğinimi düşünüyor.vicdan meselesi işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Ali bey Hamza hoca zaman zaman hata yaptı ancak,Trabzon deplasmanı ,Ankaragücü ,Beşiktaş,Denizli maçlarında takımı iyi oynatmadı veya hatalı kadro çıkardı.Bunun dışında Bazı maçlarda vasat Bazı maçlarda iyi top oynattı.Buna rağmen çok ağır eleştiriler aldı.Sonuçta ihanet etmeden elinden geleni yapmaya çalıştı.Yusufa şans tanıyarak kulübün kazanmasına yardımcı oldu bından sonra bizimse başarı dileklerimizle yolcu etmemiz bizim hanemize artı yazdırır yolu açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Kendi sahamızda Erzurum hezimeti ardından kayseri felaketini yaşadığımızda rahmetli Bedo mu teknik direktördü?Umut buluta sahada gezme rekoru kırdırmaktan başka bir başarısını görmedik.Numunelik bir kaç kişiden başka arkasından dua eden yok.ortasahada yusuftan daha iyi alternatifide yoktu zaten.buna başarı demek akıl alacak şey değil.
    0
    0
    Yanıtla