SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hamza Hamzaoğlu, Rizespor Teknik Direktörü Oldu

0
Güncellendi - 2021-09-24 22:25:41
Hamza Hamzaoğlu, Rizespor Teknik Direktörü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile 1+1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Süper Lig'in ilk 6 haftasında 1 puan toplayabilen Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Bülent Uygun ile yolları ayırmıştı. Kulüpten yapılan açıklamayla Bülent Uygun'un yerine Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun getirildiği ifade edildi. Tecrübeli teknik adam Çaykur Rizespor'un Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu'nun katıldığı imza töreni ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

YENİ MALATYASPOR VE KAYSERİSPOR HAMZAOĞLU'NU GÖNDERMİŞ, LİGDE KALMIŞLARDI..

Hamzaoğlu, geçtiğimiz sezon başında Yeni Malatyaspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilmiş, takımdaki kötü gidiş, forma adaletsizliği, oynattığı futbolun kalitesizliği vb. nedeniyle yapılan eleştirilerin ardından 26. haftada takım iç sahada Konyaspor'a 3-2 mağlup olunca gönderilmişti. Hamzaoğlu'ndan boşalan göreve 20 Mart 2021'de İrfan Buz getirilmiş, zorlu bir mücadele döneminin ardından Yeni Malatyaspor ligde kalmıştı. Hamzaoğlu da, Yeni Malatyaspor'dan sonra Kayserispor'la anlaşmış, ancak bu takımda 6 maçta 4 beraberlik, 2 mağlubiyet alınmasıyla başarısız görülüp 25 Nisan 2021'de görevine son verilmiş, onun yerine anlaştığı Yalçın Koşukavak'ın yönetiminde mücadeleyi sürdüren Kayserispor da ligde kalmıştı.

Rize, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Tf44 (2 yıl önce)
    Defansımız çok kötü. Antalya çok rahat yener gibi duruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Rizesporun küme düşmesi kesinleşti.biz yırttık paçayı.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Oyuncular adam gibi oynarlarsa maçı rahat alırız M denizli altayı nasıl istekli oynadı maçı aldı inşallah bizim gençler maçı izlemiştir irfan hocayı göndermek çözüm değil sorunu çözmek önemli karaman hocanın söylediği 4 oyuncu halen bizdemi o sorun çözülmeli Oyunculara neden ceza verilmiyor onların pis pilanı hocaları yakıyor Yarin rize bizi yenerse hamza hocaya ne diyeceğiz sergeni dahi gönderdik oyunculara hic bir şey olmadı kart gören ve bireysel hatalara büyük para cezası ver bakalım Canı yanan eşek atı geçer derler Son maçlarda adem topata kaçar gibi tette yorgun gibi Bir kaç hafta sonra seyirci yuhlarsa hic de iyi olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (2 yıl önce)
    TAMAM... Ligden düşecek ilk takım belli oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Belli olmaz hemşo. Takımın kimyası Hamza ile uyuştu mu olay bambaşka seyreder.. hee ben bu adamı sevmiyorum o ayrı :)
    0
    0
    Yanıtla