SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hattrick Yapan Boutaib FIFA'nın Karmasında

0
Güncellendi - 2017-10-13 03:06:23
Hattrick Yapan Boutaib FIFA'nın Karmasında
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspoır’un golcüsü Khalid Boutaib’in Fas Milli Takımı’ndaki performansı FIFA’nın da dikkatini çekti. Gabon karşısında attığı 3 golle şov yapan Boutaib, haftanın 2. karması içerisinde yer aldı.

Futbolcuların milli takım performanslarına göre belirlenen puanlarda Evkur Yeni Malatyaspor'dan Boutaib’de kadroda yer almayı başardı. Khalid Boutaib, 78 puan aldı.

Süper Lig’de geride kalan 7 haftada 5 gol atarak, takımına büyük katkı sağlayan Khalid Boutaib, aynı performansı Fas Milli Takımı’nda da sürdürüyor.

2018 FIFA Dünya Kupası Afrika Elemeleri C Grubu’nda Fenerbahçe’den Nabil Dirar ve Galatasaray’dan Younes Belhanda’nın da kadrosunda yer aldığı Fas Milli Takımı, Gabon’u 3-0 mağlup etti. Bu karşılaşmada 3 gol atarak, hat-trick yapan Boutaib, haftanın karmasında da yer almayı başardı.

Fas Milli Takımı’ndna moralli dönen Boutaib, ligin 8.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmada takımın en büyük gol silahı olacak.

Evkur Yeni Malatyaspor’da 5 gole imza atan ve takımın en golcüsü olan Khalid Boutaib, işinin gol atmak olduğunu ifade ederek, gol attığı zaman mutlu olduğunu ifade etti.

Boutaib, takımın başarısının kendisi için daha önemli olduğunu belirterek, “Takımım için çalışmaya devam edeceğim. Gol atmak benim işim ama takımda herkes buna yardımcı oluyor. Gol atmaya ve takıma katkı sağlamaya devam edeceğim” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali (6 yıl önce)
    Bizim tribünler teknik direktör dolu.Hoca aramaya ne gerek vardı.Tribünden tut birini indir sahaya.Hepsi Hoca nasıl olsa.Ayrıca burada yorum yapan çok değerli!!!!!! Hocalarımızda unutmayalım.????
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Hadi canım !!! Fifanın görüşü mü dikkate değer yoksa bizim tribündeki bazı taraftarlarımızın mı? Bu adam da iş yok diyorlarsa öyledir : ) : ) : ) : ) YENİDEN ve HER ZAMAN İYİKİ VARSIN ADİL BAŞKAN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)caner isimli kullanıcı yorumuna
    :))) aynen oyle valla bi yanlislik vardir daha haftaya erol hocaya bagiracklar hoca cikar şunu :))
    0
    0
    Yanıtla