SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hatay'da 2 Polis Şehit

0
Güncellendi - 2017-07-11 00:38:48
Hatay'da 2 Polis Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde devriye görevi yapan asayiş ekiplerine teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonrası çıkan çatışmada ağır yaralanan 2 polis memuru şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Serinyol Mahallesi'nde devriye gezen asayiş ekipleri, kendilerine ateş açılan bir otomobili takip etti. Araçlarından inip Bölge Trafik karşısındaki ormanlık alana kaçmak isteyen teröristler ile çatışmaya giren 3 polis memuru yarandı.

Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi'nde devriye gezen asayiş ekiplerine ateş açtıktan sonra kaçan teröristler ile çatışmaya girerek ağır yaralanan polis memurlarından Hayrettin Mennan ve Bayram Bozdoğan şehit oldu. Yaralı polis memuru Samet Kılıçsarı'nın Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Valilikten yapılan açıklamada “09 Temmuz 2017 günü saat 21.55 sıralarında İlimiz Antakya ilçesi girişinde yer alan Bölge Trafik Denetleme Noktasının karşısında, eski İskenderun yolu üzerinde Anayazı Mahallesi mevkiinde uygulama yapmak için bulunan görevli polis ekibine ateş açılmıştır. Açılan ateş sonucunda 2’si ağır olmak üzere 3 polis memuru yaralı olarak Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 polis memuru kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kaçan saldırganların yakalanması için bölgede operasyon başlatılmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet başta yakınları olmak üzere aziz milletimize başsağlığı diler, yaralı polislerimize acil şifalar temenni ederiz.” denildi.

Hatay, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız