SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hatunsuyu Bu Kış Doğal Gaza Kavuşacak'

0
Güncellendi - 2021-09-06 01:19:20
'Hatunsuyu Bu Kış Doğal Gaza Kavuşacak'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hatunsuyu mahalle sakinlerinin kendisine ilettiği doğalgaz talebi üzerine, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım Şirketi ile ortak bir çalışma başlattı. Çalışmalar neticesinde Hatunsuyu mahallesinin doğalgaz sorunu, bu kış çözüme kavuşacak. Hatunsuyu mahallesindeki çalışmaların startını verdiklerini ifade eden AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım Şirketi Müdürü Güngör Ateş, kış ayı gelmeden çalışmalarını tamamlayacaklarını belirtti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKSA nezdinde yaptıkları teşebbüslerden olumlu netice aldıklarını belirterek, “Battalgazi’mizde göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalarımızın startını verdik. Her gün ve günün her saati sahadayız. Çünkü bizim Battalgazi’ye hizmet sözümüz var. Hatunsuyu mahallemizin ve diğer bölgelerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Özellikle bu bölgede imar, alt yapı ve doğalgaz sorunu bulunuyordu. İmar ile alakalı çalışmalarımızı göreve gelir gelmez başlattık ve ilçemizin imar sorununa neşter vurduk. İmar ile alakalı çalışmalarımız halen devam etmektedir. Alt yapı çalışmalarımızı Malatya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sürdürüyoruz. Bölgemizin doğalgaz sorununu ise çözüme kavuşturuyoruz. Göreve geldiğimiz zaman 1 kilometrelik doğalgaz getirilebiliyordu. Müdürümüz yaptığımız görüşmeler sonunda şuan 16 kilometrelik bir hat yapılıyor. Projemiz böyle ama ek bütçe için sürekli yetkililer ile görüşmeler içerisindeyiz. İnşallah bundan sonraki süreçte planlama daha kolay olacak. Müdürümüz şuan burada ve Hatunsuyu bölgemizin bu kış doğalgazına kavuşacağını belirtiyor. Hayırlı ve uğurlu olsun. Yine bölgemizin gelişimi için hükümetimiz ile ortaklaşa yürüttüğümüz Tekstilkent Projesi’ni hayata geçiriyoruz. Bu proje ile Hatunsuyu’nun kaderi değişecek. Bölgemize gençlik yatırımları için de planlama yaptık. İlçemizde bölgeler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldırıyoruz. İlçemizin her bölgesine eşit yatırım ve hizmet götürüyoruz. Battalgazi’ye hizmet etmek aşk ister, sevda ister; bunlarla birlikte proje ister, yatırım ister, hizmet ister. İşte böylesine büyük bir tutkuyla Battalgazi’mize hizmet ediyoruz. İlçemizin çehresi her geçen gün değişiyor” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Son zamlardan sonra doğalgazı aldığınıza pişman olmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    doğalgaza kavuşmayı o kadar da merakla beklemeyin.faturaları görünce hevesiniz kaçacak.
    0
    0
    Yanıtla