SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havalimanına Taşıma İçin 'Özel' Koşullu, 'Saatsiz' İhale!

0
Güncellendi - 2019-01-09 01:04:28
Havalimanına Taşıma İçin 'Özel' Koşullu, 'Saatsiz' İhale!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşımacılık şirketi MOTAŞ, Merkez- Malatya Havalimanı (Erhaç Havaalanı) arasında yolcu taşımacılığı işini ihaleye çıkardı.

İhale ilanında, hat kullanma hakkının 10 yıllığına kiraya verilmesine ilişkin 503 bin TL tahmini bedelli taşımacılık işinin, 1 adet 14- 17 koltuk, 2 adet 26- 35 koltuk, 1 adet de 46- 55 koltuk sayılı araç olmak üzere 0-9 yaş arasında 5 aracı kapsadığı bildirildi.

Çöşnük Kavşağı- Havalimanı arasında taşımacık işini kapsayan ihalenin 16 Ocak günü şirket merkezinde yapılacağı belirtilirken, ihale ilanında  ihale saatinin yeralmaması, ayrıca ihaleye katılma koşulları arasında, "İşin uzmanlık gerektirmesi sebebiyle aktif olarak Havaalanına kombine toplu taşıma hizmetini son 5 yıldır aktif olarak yaptığını gösterir belge (İlgili ve yetkili resmi kurumdan alınmış) olucaktır.." maddesinin yeralması dikkat çekti.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

GÖRSEL: İhale ilanının özel maddesi ve ihale saati belirtilmeyen bölümü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • HÜSNÜ (5 yıl önce)
    ŞUANA KADAR HAVAŞ İLİĞİNİZE KADAR KEMİRDİ SES SEDA YOKTU MÜCADELE EDEN ADAMLAR OLMASAYDI ŞİMDİ 30 TL HAVA ALANINA GİDERDİNİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (5 yıl önce)
    malatyada s plaka şartı var son 5 yılldır havaalanı biletli yolcu taşımış olacak denilmesi zaten bu ihale verilmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    bursa yenisehir hava limani arasi 40 km 5tl malatya neden kisafeye fazla aliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Bu ihale bitmiş durumda görünüyor sartnameye göre malatyada bu hizmeti veren araclarının üzerine şimdiden büyüksehir tasımacılık yazısını yazmış hayırlı olsun en azından malatyanın evladı yabancıya gitmiyor ihale
    0
    0
    Yanıtla
  • kerim (5 yıl önce)
    gider ayak benzinlik ruhsatını kim aldı bunu da hediye ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (5 yıl önce)
    Bu ihaleyi yapanlara bu şartnameyi hazırlayanlara utanın desem insanda utanma duygusunun olması lazım. Allah tan korkun desem gerçekten Allah ın varlığına ve onun hesap günün olduğuna inanması lazım neticede bunlara söylenecek tek bir söz var; Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın vesselam....
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (5 yıl önce)
    Adrese teslim ihale. Belediye meclisi hava alanına belediye otobüs seferi konsun diye karar aldığında vatandaş olarak tek firma tekelinin krılacağı için sevinmiştik.Daha ötesi alınan kararın sadece uçak yolcularına yönelik olduğundan ,orada yaşayan vatandaşların faydalanamayacağı için de alınan kararı vatandaş olarak kınamıştık. HALKA HİZMET,HAKKA HİZMET ? DURMAK YOK (İHALEYE) DEVAM.? Not:Editör kardeşim yayınlar sa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Büyükşehirin giderayak ne yaparız hesabı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali y (5 yıl önce)
    Bir tanede vatandaş için hizmet yapın niye ihaleye veriyorsunuz özel birilerinin para kazanması için çaba sarfediyorsunuz. Zaten uçuş saatleri belli organize sanayine kadar giden motaş otobüsleri 10 km daha gitsin insanlar ucuz bir şekilde havalimanından merkeze ulaşsın ama yok durmak yok yola devam demeye devam edin siz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    adı konmamış işlerin tadına doyulmaz rezilliği
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (5 yıl önce)
    İhale yapamaya ne gerek var o zaman..Adrese teslim olmuş..
    0
    0
    Yanıtla
  • veli97630 (5 yıl önce)
    kime verileceğini yazmamışlar sadece neye şaşırdınız eyyy malatya haber :)
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Süper ihale bence ihaleye gerek yoktu. söylenecek kelime yok bilen biliyor zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (5 yıl önce)
    Şöyle demek istenmiş ; bu ihaleye H.. ve M.. firmaları girebilir.
    0
    0
    Yanıtla