SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havalimanında 60 Bin 46 Yolcuya Hizmet Verildi

0
Güncellendi - 2019-10-12 04:42:06
Havalimanında 60 Bin 46 Yolcuya Hizmet Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Hava limanında geçen Eylül ayında 60 bin 46 yolcuya hizmet verildiği bildirildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2019 yılı Eylül ayı hava limanı istatistiklerine göre, Eylül ayında Malatya Hava limanı iç hat yolcu trafiği 58 bin 96, dış hat yolcu trafiği bin 950 ile birlikte toplam yolcu trafiği ise 60 bin 46 oldu.

Bu yılın Eylül ayında Malatya Hava limanı’na iç hat iniş-kalkış yapan uçak trafiği 426, dış hatlar uçak trafiği 17 olmak üzere, toplam uçak trafiği 443 olarak gerçekleşti.

Malatya Hava limanı yük, Geçtiğimiz eylül ayında kargo, posta ve bagaj trafiği ise toplamda 604 ton oldu.

Bu arada, Malatya Hava limanı 2019 yılı Eylül ayı sonu itibarıyla hizmet verilen yolcu sayısı 553 bin 123, uçak trafiği 3 bin 961, yük trafiği ise, kargo, posta ve bagaj 5 bin 101 ton olarak gerçekleşti.

İha-Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • fatih (4 yıl önce)
    Malatya Havayolu ulaşımı konusunda tek kelime ile sahipsiz. İktidara doğu anadoluda en yüksek oyu veren şehir olmamıza rağmen resmen ikinci sınıf şehir muamelesi görüyoruz.Biz öncelik istemiyoruz rahat ulaşım istiyoruz.Ama başını kuma sokan vekiller sayesinde sahipsiz bir şehir olduk.Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    SAHİPSİZ MALATYA
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Eskiden İstanbul'a en az 2 karşılıklı sefer vardı. Şimdi 1e düştü. Gidiş-dönüş 650 tl den az olmuyor. Acilen sefer sayılarını artırın
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (4 yıl önce)
    Ankaraya ek sefer. İzmir ve antalyayada tarifeli sefer istiyoruz yeter artık. 2006 dan beri havaalanını kullanıyorum hiç bi ilerleme yok. Tek bir ilave artış olmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • vagon fabrikası (4 yıl önce)
    keşke türkiye tablosu olsa yada en azından elazığ ile karşılaştırılsa idi gazetecilik adına
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM İÇİN (4 yıl önce)
    SAHİPSİZ MALATYAM Ülkemizde yüzde 70 oy alana değil de HDP ye oy veren yerlere havaalanı yapıldı. SİVİL HAVAALANI istiyoruz. Her yerde de bu konu konuşuluyor. REİSTEN talep edin talep. Yoksa MAlatya dan da oy kaybedecek
    0
    0
    Yanıtla