SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayvanat Bahçesi'nde 14 Yeni Yavru

0
Güncellendi - 2021-05-21 01:36:55
Hayvanat Bahçesi'nde 14 Yeni Yavru
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi baharla birlikte şenlendi, safari bölümünde baharla birlikte 14 yeni yavru dünyaya geldi.

Malatya kent merkezine 8 kilometre uzaklıkta bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, 78 türden bin 249 tane hayvana ev sahipliği yapıyor. Baharın gelmesiyle birlikte hayvanat bahçesinin safari bölümde bulunan hayvanlar doğum yapmaya başladı. Hayvanat bahçesinin safari bölümüne doğumlarla birlikte 5 cüce keçi, 2 dağ keçisi, 2 wallaby ve 5 ceylan dahil oldu.

Dünya’ya gözlerini açan yavrular, güzellikleriyle kendilerine hayran bırakıyorlar. Malatya Büyükşehir Belediyesi Veteriner ve Hayvanat Bahçesi Şube Müdürü Sami Altaş, baharla birlikte safari bölümündeki doğum yapmaya başladığını belirterek, “Hayvanat bahçemizde 78 türden bin 249 tane hayvan var. Baharın gelişiyle birlikte özellikle doğumlarımız başladı. Safari alanımızdaki ceylanlarımız, cüce keçilerimiz, wallabadilerimiz, geyiklerimiz doğum yapmaya başladı. Ceylanlarımızdan son 2 hafta içerisinde 5 tane yavrumuz oldu. 15 tane ceylanımız vardı, şuan da 20 taneye çıktı. Cüce keçilerimiz 8 taneydi, en son 5 tane daha doğum yaptı. Hatta bir cüce keçimiz üçüz doğurdu. Baharın gelişiyle birlikte yeni doğan yavrularımızı görmek için ziyaretçilerimizi her zaman bekliyoruz. Ziyaretçilerimizi hafta içi bekliyoruz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Enes (2 yıl önce)
    Hayvanat bahçeleri çağ dışıdır sirkler nasıl tarih olduysa hayvanat bahçeleri de tarih olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (2 yıl önce)
    Hayvanat bahçesi açıldı mı bilen varmi vede giriş ücreti ne oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)Adalet isimli kullanıcı yorumuna
    Açıldı. İnderesi yakını. Giriş ücretsiz. Dinazor serisini görmek isterseniz parkmelih in ankara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (2 yıl önce)
    14 yeni yavru daha dahil oldu hapishaneye yazık günah heves için tutsak olan canlara
    0
    0
    Yanıtla
  • KöyünDelisi (2 yıl önce)
    Bu hayvanlardan ne almış veremiyorsunuz ? Bırakın doğal ortamında yaşasınlar. " Bak yavrum kanguru. Bak yavrum tavşan " demek için 8-10 çeşit hayvanı kafesler arkasına hapsetmek nedir ? doğayı çok mu seviyorsunuz o vakit ağaç dikme etkinliği yapın. Vallahi yazık billahi yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen sus köyün delisi :))
    0
    0
    Yanıtla
  • KöyünDelisi (2 yıl önce)garip isimli kullanıcı yorumuna
    Sustum galaksinin garibi :)))
    0
    0
    Yanıtla