SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayvanat Bahçesine Giriş Paralı Oluyor

0
Güncellendi - 2018-12-20 06:08:52
Hayvanat Bahçesine Giriş Paralı Oluyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Orduzu’da 70 dönümlük alan üzerine inşa edilen ve geçtiğimiz Ekim ayında hizmete açılan Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi’ne giriş, yerel seçimlerin ardından ücretli olacak. Karar Büyükşehir Belediye Meclisinin Aralık toplantısında oy birliği ile kabul edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Orduzu Pınarbaşı’nda yapılan ve Doğu Anadolu’da ilk olma özelliği taşıyan Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi, yerel seçimlerden sonra ücretli olacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete açılan ve giriş ücreti alınmayan hayvanat bahçesine girişler 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerden sonra, 15 Nisan 2019'den itibaren paralı olacak. 0-6 yaş grubunun ücretsiz olacağı girişler, siviller için 2.5, öğrenci, engelli, Büyükşehir Belediye Personeli 1.5 Lira olarak belirlendi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Eyüp (2 yıl önce)
    Şuanki fiyatı ne
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Belediye personelleri çokmu fakir ki
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (4 yıl önce)
    2.5 tl. Çok makul
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan (5 yıl önce)
    Sigaraya 10 TL veriyoruz 2.5 TL buna verelim bu kadarda beleşçi bir toplum olmayalım .istemeyen gitmez 2.5 TL cebinde kalır
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Yav saçma saçma yorumlar parası çok makul ucuz ve sürdürülebilir lik açısından olması gereken bu ana fiyatlar kaydet uygun. Bir sinemema bir fesfoodun 10 da biri fiyatı nerdesye.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)
    Çok daha geliştirilmeli bahçe.Heryerde paralı ve daha pahalı.Söylenen ücretler çok makul
    0
    0
    Yanıtla
  • hayati (5 yıl önce)
    ücretli olsun tabi, orada hapsedilen hayvanların belediyeye yüklü miktarda maliyeti var, birde onları hapsettiği için en büyük hesap ahirette var
    0
    0
    Yanıtla
  • pırasa (5 yıl önce)
    Bu nasıl birşey ya yerel seçimden sonraaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin 1 senelik paranı ayda bir kere gitme hesabıyla yıllık 30 TL şeklinde peşinen ödemeyi kabul ve taahhüt ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (5 yıl önce)
    Yolun üst kısminıda fil.ayı.zürefa gibi büyük hayvanlar bölmler yapılabilir.Belediye bunu dikkate alsın esas olması gereken birçok hayvan yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadim (5 yıl önce)
    öğrenci ile büyükşehir belediyesi çalışanı aynı fiyat bu nasıl bir mantık ben anlayamadım büyükşehir belediyesi çalışanı ile hayvanat bahçesi ne alaka...Büyükşehir belediyesi yaptığı için mi? Bu ayrıcalık niye neden böyle bir indirime gereksinim duyuluyor.Şöyle bir mantık ortaya çıkıyor efendim bunu biz yaptık bizim çalışanlarımız indirimli faydalanacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • kazım (5 yıl önce)
    Büyükşehir belediyesi Tarımsal daire başkanı çabuk havlu attın hayvanlara verdiğin yiyecekler pahalımı gelmeye başladı ücretli yapıyosunuz hayvanat bahçesini el insaf.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (5 yıl önce)kazım isimli kullanıcı yorumuna
    ya 2.5 tl ya Size el insaf bişeydende şikayet etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yuhh Artık (5 yıl önce)
    yapacaksanız seçimleri beklemeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Hayvanat bahçesinin sürdürülebilirliği açısından girişlerin paralı olması şart. Giriş ücretlerini de gayet uygun belirlemişler.
    0
    0
    Yanıtla
  • gizemli (5 yıl önce)
    TÜRKİYE'NİN HEMEN HEMEN HER YERİNDE ENGELLİ GİRİŞİ ÜCRETSİZ AMA MALATYA YORUMSUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    anladığım kadarı ile ücretler sembolik tesislerin kalitesine artı değer katması için barındırılanların ihmali veya zarar görmemesi için tedbirlerin artırılması belki bu giriş ücretleri üzerinden sağlanacak ise tekrar değerlendirilmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    gitmenin hesabını yaparken ücretli oldu her şey para oldu SU ELETİRİK DOĞALGAZ KİRA PARA VARMI DİYEN YOK SADECE PARA VER DİYEN VAR bari bunu paralı yapmayın aileler çocuklarına verdikleri söz sizinle gezmeye gidelim derken ufacık bi hayelleri yıktınız İNŞ SELAHATTİN BAŞKAN SİZİN HAYELLERİNİZİ YIKAR
    0
    0
    Yanıtla
  • suna (5 yıl önce)
    bu hayvanlar ne suc islemisler de kafese hapsetmisler. hayvanat bahceleri sirkler ilkellikten baska bir sey degil.
    0
    0
    Yanıtla
  • ??kesinlikle
    0
    0
    Yanıtla