SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayvanat Bahçesi'ne İlgi Büyük

0
Güncellendi - 2018-10-31 21:52:24
Hayvanat Bahçesi'ne İlgi Büyük
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından 70 dönümlük alan üzerine inşa edilen bölgenin ilk Hayvanat Bahçesine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Doğu Anadolu’nun bölgesinin ilk hayvanat bahçesi olma özelliği taşıyan ve geçtiğimiz günlerde vatandaşların ziyaretine açılan Hayvanat Bahçesi 7’den 70’e her yaş gurubundan on binlerce vatandaşı ağırlıyor.

Hafta sonu tatilinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte üç güne çıkmasını fırsat bilen vatandaşlar, parkları, mesire alanlarını ve hayvanat bahçesine akın etti. Her yaş gurubundan ziyaretçiyi ağırlayan Hayvanat Bahçesinde özellikle çocuklar televizyonda gördükleri hayvanları yakından görme şansı buldu.

Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesini geçtiğimiz 3 günlük tatil süresince yaklaşık 100 bin vatandaş ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Hayvanat Bahçesi açılış dolayısıyla ücretsiz olarak sabah 09:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık.

Böyle güzel bir mekânı Malatya’ya kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemize Doğu Anadolu Bölgesinin ilk hayvanat bahçesini ilimize kazandırdığı için Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Daha önce televizyonlardan görmüş olduğumuz birçok hayvanı burada canlı olarak görme imkanına kavuştuk. Çevre düzenlemeleri, yeşil alanları ve hayvanat bahçesiyle bu güzel mekânın oluşturulmasında başta Sayın Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    Bu arada alenen bu şehirdeki çoğu insanları genelleyerek hakaret edilen yorumları yayinliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Yav kardeşim hayvanlar diğer hayvanat bahçelerinde doğmuş hazıra alışmış tembel hayvanlar. Doğal ortamından alınmış değil. Haziran alışkın doğal ortamına dayamiuacak hayvanlar. Şehrimizi için iyi olmuş. Dünyada yüzlerce binlerce hayvanat bahçesi var malatyada olmasından memnunuz . Herseye muhalifsiniz kardeşim.. Sosyal bir hizmet ..yeni ırklara gelecekmis dahada buyutulecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Timsah, fil, zürafa, zebra, leopar, şempanze, ayı, yılan, gergedan gibi hayvanlar getirilmeli ve hayvanat bahçesinin göl kıyısında özel bir alanla sahne oluşturulup eğitmen eşliğinde yunus ve fok balıklarıyla gösteriler düzenlenmelidir. Belediyede bunları düşünecek vizyona sahip biri var mı acaba? İçeride daha yeni açılan cafe bile rezalet durumdaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ulu çamlar yetiştiren bu fırtınalı diyarı bunlar mı yönetecek. İki lafı biraraya getiremeyenler. Bunlar orduzuyu serengeti yapsa ne yazar, masai mara yapsa ne yazar. Liyakat olmadıktan sonra.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet kutlu (5 yıl önce)
    Bişeyi de takdir edin be güzel olan şeye güzel demesini öğrenin lütfen, siyasilere küfür edip yanına gelince en büyük yalakalığı yapan biz değil miyiz. Emeği geçenlerin yüreğine sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (5 yıl önce)
    ne çok biliyor bizim vatandaşımız.anteptekinin yanında bu sergiymiş.oranın alanı büyükmüş.ya bir bekleyin. imkan olursa genişletilir.büyür.bu memnuniyetsizlik ne anlamadım. burası doğu.iklim şartları var. kolay bir iş değilki. emeği geçenlerin eline sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Hayvanların yeri doğal ortamlarıdır.Hiç bir canlı kafese kapatılmamalı. Kafeslerdeki hayvanları görünce gerçekten çok üzülüyorum. Aslan aslanlığından utanacak durumda. Lütfen duyarlı olalım. Dünya sadece bize ait değil. Dünya tüm canlıların ortak yaşam alanı...üstelik onlar dogaya bizim kadar da zarar vermiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (5 yıl önce)
    Biraz sabredin zamanla cok cesit gelecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanki pazar tezgahına mal gelecek. Çeşit derken...
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (5 yıl önce)
    hayvanat bahçesine gerek yoktu aslında...sokaklara fazlasıyla var zaten...kaldırıma park yapanı,yere tüküreni,yolda yürürken küfürlü konuşanı,atm sırasında sigara içeni,özürlü otopark alanına park yapanı...gerçekten çok fazlasıyla hayvan var.boşa masraf...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)mltykrl isimli kullanıcı yorumuna
    doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Şuanda hayvanlara büyük hakaret ediyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen ben de katılıyorum malatya ile ilgili haber okumaya zaten korkuyoruz bu ne arkadaş bir de yazılmış millet emektir diye yav sen hayvanları evinden al hapis et sonra millet emektir ne acı ilk fırsatta taşınacağım bu memleketten
    0
    0
    Yanıtla
  • Taşın inş bu memleketi sevmeyenler..Malatya insanlığı ile kültür ile güzel bir şehirdir. Sizin gibi varlıklar Bu şehre hakaret edip kucumseyemez. Her yerde yanlış insan var kötü örnek örnek değildir. Sizin gibi zihni curumuslere rağmen bu sehir ve burda yaşayanlar saygı sevgi içinde yaşıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (5 yıl önce)
    Aynen öyle çoğu hayvanat bahçesinde çoğu hayvanlar etrafınızda geziyor büyük ve daha vahşi hayvanları camdan izliyor sadece insan. Hayvanat bahçesi değil hayvan sergisi olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 yıl önce)
    Hayvanat bahçesi çok güzel olmuş ama şunu belirtmeden geçemiyecem. bu eseri yapan Ahmet Başkan açan hacı Uğur Başkan birde en çok emeği geçen tarımsal daire başkanı hilmi öksüztepe hepsinin eline sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (5 yıl önce)
    Hayvanat bahçesi değil hayvan hapishanesi yazık günah doğal yaşamlarından koparılıp insanlar eğlenebilsin diye kafeslere kapatılıyor hayvanlar. Hayvanat bahçelerinin kapatılması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Teşekkür ediyorum duyarlılığınız için, fikirlerinize aynen katılıyorum. İnsanın içi parçalanıyor, doğal ortamlarından koparılıp, kafes içine konmuş canlıları görünce...
    0
    0
    Yanıtla
  • Buket (5 yıl önce)
    Büyükşehir böyle bir alanı güzel değerlendirmiş, hayvanlar kafeste değilde doğal yaşam alanlarında olsaydı daha iyi olurdu, doğal yaşam alanlarını arttırmak için çabalamalıyız,
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)Buket isimli kullanıcı yorumuna
    Antepteki hayvanat bahçesini gördükten sonra burası kafes gibi geldi. Alan az hayvan yok denecek kadar az
    0
    0
    Yanıtla
  • Buyur Darıca hayvanat bahçesini gezelim o zaman.... neresi kafes gibi gör o zaman..
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa Tokoğlu (5 yıl önce)Buket isimli kullanıcı yorumuna
    kesinlikle katılıyorum.serbest dolaşmaları lazım.tel çitlerde barınmalı. nerede olduğunu bilen varmı.
    0
    0
    Yanıtla