SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amacım İyi Derece Elde Etmek"

0
Güncellendi - 2019-02-07 02:44:28
A- A+ PAYLAŞ

Antalya Manavgat'ta 71,1 kilometrelik parkurda gerçekleştirilecek olan Manavgat ultra maratonuna katılacak olan Eda Kınacı, Malatya’yı en güzel şekilde temsil ederek, iyi bir dereceyle dönmek istediğini söyledi.

2016 Çekmeköy Çamur Maratonunda 30 kilometrede üçüncü,  2017 Sapanca Ultra Maratonu 30 kilometre birinci, 2018 5. Frig Vadileri Ultra Maratonu'nda 54 kilometrelik etapta birinci, 2018 İda Ultra Maraton'unda ise 62 kilometrelik parkurda genel klasmanda ikinci olan Kınacı, Manavgat'ta 8-9 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan 71,1 kilometrelik parkurda yarışacak.

2016’da 38.Avrasya Maratonu’nda yaş grubunda ikinci olan Eda Kınacı, 2017’de Berlin Maratonu, 2018’de Paris Maratonu’na katıldı. Kınacı, 9 Şubat'ta Antalya Manvgat'ta 71,1 kilometrelik parkurda gerçekleştirilecek olan yarışmanın hazırlıklarını tamamladı.

Arapgir Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlayan ve İnönü Üniversitesi’nde doktoraya başlayan Kınacı, ultra maratonlarda elde ettiği derecelere yenisini eklemek istiyor.

Kınacı, 14 senedir ultra maraton yarışmalarına katıldığını ifade ederek, “İlk koştuğum mesafe sadece 3 kilometreydi. Şuan 60-70 kilometreleri koşuyorum. Manavgat’ta düzenlenecek olan ultra maratona uzun süredir hazırlanıyorum. İyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Amacım, Malatya’yı en iyi şekilde temsil ederek, güzel bir dereceyle dönmek” dedi.

Malatya44runners adına yarışmalara katılan Kınacı, Malatya’da yapılacak organizasyonlar noktasında yerel yönetimlerin desteğini bekliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız