SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz Kesinlikle Zirvede Olmak"

0
Güncellendi - 2016-07-11 22:45:56
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, "Geçen sezonu 43 puanla bitirdik. Bu sene de çıtayı yükseltmek istedik. O yüzden hedefimiz bu sene play-off oynamak ve Süper Lig'e çıkmak. Olmazsa seneye bu hedefe ulaşmak." dedi.

Bolu'nun Karacasu Beldesinde bulunan Termal Otel'de kamp çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk etap kamp çalışmalarının çok güzel gittiğini söyledi.

Buz, 7 Temmuz'da girdikleri kampın bazı eksikliklere rağmen olumlu yönde seyrettiğini ifade ederek, "Eksik arkadaşlarımız var. Onlar da gelecekler, geliyorlar da. Transferlerimizi de bekliyoruz. Onlar da gelecek. Gayet iyi çalışıyoruz." diye konuştu.

irfanbuzTakımın kadrosunun büyük bölümünün yenileneceğini belirten Buz, yönetimle yaptıkları görüşmeler neticesinde yaklaşık 10 transfer yapmayı planladıklarını belirtti.

Geçen seneki hedeflerinin ligde kalmak olmasına rağmen onun üzerine çıkarak play-off'u kaçırdıklarını kaydeden Buz, "Geçen sezonu 43 puanla bitirdik. Bu sene de çıtayı yükseltmek istedik. O yüzden hedefimiz bu sene play-off oynamak ve Süper Lig'e çıkmak. Olmazsa seneye bu hedefe ulaşmak. Aslında 2 senelik bir kadro kurmak istiyoruz. Hedeflerimizden en önemlisi bu sene ilk 6’nın içinde olmak." şeklinde konuştu.

Buz, Bolu kampına altyapıda forma giyen ve gelecek vadeden çok sayıda genç futbolcuyu da dahil ettiklerini anlatarak, "Gençleri görme açısından da önemli bu kamp. Özellikle bu tür kamplarda gençleri çağırıp onları görmezseniz o zaman bazı şeyleri kaybetmiş oluyorsunuz. Onların arasında da kadromuza girebilecek gençlerimize bakıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz kesinlikle zirvede olmak." diyen Buz,  şöyle devam etti:

"PTT 1. Lige baktığınız zaman zirve ilk 6’dır. İlk 2 direk çıkar, diğer takımlar içerisinden üçüncü de belirlenir. O yüzden zirve ilk 6’dır. Onun için ilk 6’nın içinde olmak istiyoruz. Ligimizde rekabet çok ön planda. Şimdi düşen takımlar da var. Sivas var. Eskişehirspor’a baktığınız zaman gerçekten güçlü gelmeye çalışıyorlar. Aynı zamanda Göztepe de kadrosunu güçlendiriyor. Aynı şekilde Adana Demirspor var. Yani ligimizde ilk 6’ya oynayacak durumda belki 10 tane takım vardır."

Bolu, AA

ymsbolu2

ymsbolu1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyasporlu (7 yıl önce)
    futbolda yıldız oyuncudan korkacaksın. genç takım her zaman iyidir. genç yetenekli oyuncularla oynamak daha iyi. moral bozmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet kapkın (7 yıl önce)
    Çoğu takım iki haftadır tam kadro bizde kadro gençlerden oluşuyor yapılan transferler çok kötü bu yıl hiçbir umut göremedim yönetimden olmazz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Bu kadro ve bu transferlerlemi çok hayal perest sin
    0
    0
    Yanıtla