SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Karadağ Mazbatasını Aldı

0
Güncellendi - 2019-04-10 20:20:25
Hekimhan'da Karadağ Mazbatasını Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde CHP'den belediye başkanı seçilen Turan Karadağ, mazbatasını aldı.

Hekimhan Adliyesi'ne gelen Karadağ (fotoğrafta sağdan 3.), İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını teslim aldı.

Karadağ, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada,  mazbatasını alarak Hekimhan Belediye Başkanı olarak göreve başladığını söyledi.

Kendisine destek verenlere teşekkür eden Karadağ, "Bu saatten sonra konuşma olayı bitmiştir. İşimiz çok. Hekimhanlıların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlayacağız. Altı ayda bir hizmet planı oluşturacağız ve bunları sizlerle paylaşacağız." dedi.

Adliye önündeki törenin ardından Karadağ, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile CHP ve İyi Parti ilçe başkanlarının yanı sıra vatandaşlarla ilçe meydanındaki Atatürk Anıtı'nda saygı duruşunda bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Sayın başkan yeni göreviniz hayırlı olsun inşallah insanlara tepeden bakmazsın aynı APK nin yaptığı insanlara hizmetkar olmaya geldim dersin hergün vatandaşın yalında dolaş ki kazanasın
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    Sayın Başkanım helal olsun karşında kimseler dayanamadı ezdin geçtin, Allah yar ve yardımcın olsun, başarılarının devamını dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (5 yıl önce)
    Allah yar ve yardımcın olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Chp oy veren vatandaslar I kutlarim sayin Baskan sizleri kutlarim.basarilar dilerim
    0
    0
    Yanıtla