SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Helikopterle Hastaneye Yetiştirildi

0
Güncellendi - 2021-02-11 06:56:37
Helikopterle Hastaneye Yetiştirildi
A- A+ PAYLAŞ

Darende'de kalp krizi geçiren kadın hava ambulansıyla hastaneye yetiştirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Darende ilçesinde meydana geldi. Zahide Tazel (79) isimli kadın evinde kalp krizi geçirdi. Konunun 112’ye haber verilmesi ile yaşlı kadın 112 ambulansıyla Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi uzman doktorları, yaşlı kadının tam donanımlı hastaneye götürülmesi gerektiğini bildirdi.

Bunun üzerine Malatya merkezde konuşlu bulunan hava ambulans havalanarak Darende ilçesi stadına inerek, ambulansla stada getirilen kadını alıp Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kerem (3 yıl önce)
    Allah devletimizden ve Reisimizden razı olsun. ........... Heykel dikmekten başka marifeti olmayanlar bu güzelliği anlayamazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğdu (3 yıl önce)
    chp döneminde varmıydı acaba böyle güzellikler. hiçbirisi yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • harbiden cahillik diz boyu.Chp ne zaman iktidar oldu tek başına.Teknoloji geliştikçe tabiki olacak bunlar.ne diyelim 30 sene önce Turgut özal zamanında internet mi vardı bak ne güzel şimdi fiber varmı diyecez.ne mezunusun sen ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • oğuzhan (3 yıl önce)aras isimli kullanıcı yorumuna
    aras çok bilmişsin ya sen OTDÜ mezunusn demi profosör teknolojinin gelişmesiyle alakası var cahil insan 1926 da kayseride açılan TEYYARE ucak ve motor Fabrikasını kim kapattı RTE mi tek başına iktidar diyorsun olmadı yerli üretim fabrikalarımızı kapattılar yabancılara sattılar tek başına iktidar olsa memleket satılacak
    0
    0
    Yanıtla
  • oğuzhan (3 yıl önce)aras isimli kullanıcı yorumuna
    Aras millete cahil diyecegine kendin at gözlüklerini çıkar insancıl gözlüklerini tak yapılanları inkar etmeyin işte bu yüzden iktidarlığa hasret kalacaksınız ömür boyu
    0
    0
    Yanıtla
  • bir defa herşeyde chp ye laf atmak kolayınıza geliyor sanırım.sana yazıdan alıntı gönderiyorum.Kayseri Uçak Fabrikası 1950'de Hava İkmal Merkezi'ne dönüştürüldü. THK Uçak ve Uçak Motoru Fabrikaları ise 1954'te traktör fabrikasına dönüştürülüp kapatıldı.1950 de kim iktidardı ii oku.Chp ye laf atmaktan vazgeç.Ülkeyi AKP yönetiyor.anlayın artık.iyi bişey oldumu AKP,kötü bişey oldu mu CEHAPE.biz yemiyoruz bunu.siz yiyosanız afiyet olsun.Daha kimin kapattığını bilmeden burda sallıyosun.Az oku oku
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Allah devletimize zeval vermesin
    0
    0
    Yanıtla