SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hem Fizik Hem de Tempo Olarak Bir Eksiğim Yok"

0
Güncellendi - 2021-03-31 07:07:47
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un tecrübeli ileri uç oyuncusu Umut Bulut, Yeni Malatyaspor’u içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreçten çıkarıp, sezonu en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi.

TRT Spor’a konuşan Umut Bulut, şuanda futbolu bırakma gibi bir düşüncesinin olmadığını, sezonu sonunda neler olacağını zamanın göstereceğini belirtti.

Oynadığı süre içerisinde takıma katkı sağlamak istediğini dile getiren tecrübeli oyuncu, “Futbolu bırakmayı düşünmüyorum. Oynadığım süre içerisinde de takımıma gollerle katkı sağlamak istiyorum. Açıkçası bir gol sayım yok ama inşallah atabildiğim kadar gol atmak nasip olur” diye konuştu.

Bulut, fiziki olarak kendisini güçlü hissettiğine dikkat çekerek, “Hem fizik hem de tempo olarak bir eksiğim yok. Kendime bir yaş sınırlamadım, sene sene bakıyorum. Bakalım nereye kadar gidecek?” dedi.

Tecrübeli futbolcu, takım olarak çok zor bir süreçten geçtiklerini kaydederek, “Ligin sonlarına yaklaşıyoruz. Çok kritik bir süreçteyiz. Lig’de 10 haftadır galip gelemiyoruz. Gereksiz puan kayıpları da yaşadık. Bundan sonraki maçlarımıza tek tek bakıp, her maçtan puan ya da puanlar alarak, bir an önce sıkıntılı süreçten kurtulmak istiyoruz. Ligi de güzel bir şekilde bitirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Umut Bulut, 2019-2020 sezonunda transfer olduğu sarı siyahlı takımın 45 kez formasını giydi ve 7 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

Süper Lig tarihinde ligde en çok forma giyen (506) oyuncu olan Umut Bulut, kariyeri boyunca 725 karşılaşmada görev aldı. Süper Lig’de 506 maçta görev alan tecrübeli oyuncu, 163 gole imza attı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Taraftarı çıldırtmak için söylemiştir.malatyaspor böyle zulüm görmedi ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    Allahım yeteri kadar imtihan ettin bu arkadaşla... biraz da başka kullarını bu adamla meşgul et... ne bilim harcanıyor buralarda.. premier lig daha çok yakışır buna. Bizden uzak sana yakın olsun Allahım!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Baba cennetliksin misali bazen gol atıyorsun iki kişiyi geçtiğini görmedim inşallah faydalı olursun irfan hocanın yerinde olsam 20 dakika oynatırım
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    malatyadan uzak dur allaha yakın ol kardeşim. fazlan varsa kendi memleketine git orda seni bağırlarına bassınlar ve kendi memleketinde mega star ol. böyle demeç vermekle neyi amaçlıyosun irfan buzda seni hamza hoca gibi her maç ilk onbirdemi oynatsın diyemi. inşallah sezon sonu hamza hoca seni ve kubilayı kayserispora transfer eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Seneye, PTT liginde iş yapabilirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    Ne demezsin gördük maçlarda ayağında top tutamıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Eksiğin olmadığı gibi hatta fazlan bile var.bence Türkiye süper liginde harcanıyorsun.Ya Bundesliga da yada İspanya liginde olman gerekiyordu.menajerlerini hemen yolla gidip Real Madrid ile Barcelona ile mutlaka görüşsünler.çünkü bu fiyata bu kaliteyi dünyada bulamazlar.
    0
    0
    Yanıtla