SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hemşireler Büyük Bir Özveriyle Çalışıyor'

0
Güncellendi - 2021-05-12 03:04:14
'Hemşireler Büyük Bir Özveriyle Çalışıyor'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü ve Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Hemşirelerin karşılaştıkları hemen şartta mesleklerini büyük bir fedakarlıkla ve insan sevgisiyle yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Gürkan, şunları dile getirdi:

“Hemşirelik, kişinin, ailenin ve toplumun sağlığını koruma ve iyileştirmeye yardım eden, ayrıcı sağlık ekibinin en önemli unsurlarından biri olarak tedavi ve bakımın uygulanmasında anahtar rol oynayan, sevgi, ilgi, hoşgörü ve sabırla sağlık hizmetleri sunan bir meslektir.

Her mesleğin kendine göre bir takım zorlukları olduğunun bilincindeyiz. Ancak konu insan sağlığı olunca, hatanın kabul edilmediği, tamamen bilgi, eğitim ve sevgiyle mesleğin icrası büyük bir önem gerektirir. İşte hemşireler, mesleklerini her şartta büyük bir fedakârlıkla ve insan sevgisiyle yerine getirmeye çalışmaktadırlar.

Bütün hemşireler; hasta haklarının, değişen sağlık ihtiyaçlarının, hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanması ile etkili, verimli ve duyarlı bir sağlık hizmeti sunmak için büyük ve kutsal sorumluluklarının bilinci ile görevlerini yerine getirmeye gayret etmektedirler.

Geçen yıl ülkemizde ilk korona virüs vakasının görülmesinden bu yana geçen süre içerisinde, tüm sağlık çalışanlarımız büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Hemşireler ise bu süreç içerisinde hakikaten cansiparene bir şekilde, kendi yaşamlarından çok büyük özveride bulunarak hizmet etmeye devam etmektedirler.

Gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı hemşirelerimize ayrıca teşekkür ediyor, biran önce yaşanan salgının sona ermesini ve eski günlerimize hep birlikte dönmeyi ümit ediyorum.

Bu vesileyle bütün hemşirelerin Dünya Hemşireler Günü ve Haftalarını en içten dileklerimle tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Fikret (2 yıl önce)
    İçme suyu hattın değişimine Cezmi Kartay dan başladiniź. Adamlar caddeyi talan ettiler.Gereksiz bir sürü yeri defalarca kazdılar.Gece yarıları çalışıp çevreyi rahatsız ediyorlar.Elektrik ve şu defalarca gidip geliyor.Şu firmanın kulağını bir çeksen be Başkanım.
    0
    0
    Yanıtla