SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Birlikte Başaracağız"

0
Güncellendi - 2020-04-01 06:56:36
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü ve Malatya Konfederasyonu Başkanı Adil Gevrek, “Virüsten korunmak ve yarın sevdiklerimizle birlikte güzel zamanlar geçirebilmek için, zorunlu haller dışında, mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim” açıklamasını yaptı. 

Gevrek, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili resmi sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Ülkenin ve milletin zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Gevrek, “Küresel bir sorun haline gelen koronavirüs, genç ve yaşlı demeden canlarımızı alıyor ve tehlike her geçen gün büyüyor. Virüsten korunmak ve yarın sevdiklerimizle birlikte güzel zamanlar geçirebilmek için, zorunlu haller dışında, mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim. Hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mülayim (4 yıl önce)
    Adil gevrek bence koronavirüse dua etmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahir Barış (4 yıl önce)
    insaf edin bu insan olmasaydı takım bu günlere gelebilirmiydi..elini taşın altına koydu ..o zamanları hatırlayın..perişan haldeydik..şunu iyi bilin bu takım düşmeyecek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Profesyonel hayat böyle acımasız işte. Hata affetmez. Adil Gevrek'e gereğinden fazla kredi verdik. O da bu kredileri bozuk para gibi harcadı. Devre arasında Süper Ligde kimse 1 tane bile önemli oyuncusunu satmazken Adil Gevrek en önemli 2 oyuncusunu yanlış demeçler vererek nerdeyse zararına sattı. Kendi etti kendi buldu; kimseyi suçlamaması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Adil Gevrek artık kağıt üzerinde geçici başkan olarak görünüyor. Pratikte başkanlıığı bitmiş durumda. Bu nedenle artık kendisinin demeçlerini spor sayfasından yapmayınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Bu adamın verdiği beyanatlarida , kendisini de dinlemeye tahammülü olmayan bir cogunluk var Malatya da. Yapmayın şu adamın reklamını ya. Ne zaman küme dusme malatyasporun başına geldiyse başkanlar yiğit misali düştüğü yerden kalkmaya çalışıyor. Ama o yigit duruşun, kendisiyle hiçbir benzerliginin olmadığının farkında değil
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Başkan bu ülkede ilk virüs bizim takıma girdi.zaten takımda taraftarda ruhen yoğun bakımdaydı.
    0
    0
    Yanıtla