SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hep Birlikte Çalışıyor, Hizmetlere İmza Atıyoruz'

0
Güncellendi - 2021-09-08 20:46:35
'Hep Birlikte Çalışıyor, Hizmetlere İmza Atıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

MHP İl ve İlçe Başkanlığı ile Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hep birlikte çalışarak başarılı hizmetlerin altına imza atıyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönülü’ü ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, “ Yeşilyurt Belediye Başkanımız ve AK Parti İlçe Başkanımız bu tür ziyaretleri sık sık yaparak, istişarelerde bulunarak bizleri bilgilendiriyorlar. Bu tür görüşmeleri önemsiyoruz, bugünde verimli bir görüşme gerçekleştirdik. 15 Temmuz Hain Darbe Kalkışmasından sonra ülkemizin geleceği, huzuru ve güveni için milletimizin talebi ve isteği doğrultusunda oluşan Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin geleceği için, kalkınması için hem yerelde hem de genelde çok yoğun çalışıyoruz.” diye konuştu.

Gösterilen misafirperverlikten dolayı MHP İl ve İlçe Başkanlığı ile Ülkü Ocakları İl Başkanlığına teşekkürlerini sunan AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, “ Bizler sahada MHP İl ve İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle sürekli bir aradayız, sürekli istişare halindeyiz. Hepimizin ortak gayesi; memleketimize, şehrimize ve ilçemize en güzel şekilde hizmet etmektir. Bunun temeli de ortak akıldır. Malatya’nın hak ettiği imkanlara kavuşması için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Destekleri, güler yüzleri, katkıları ve ortak akılla bizlere verdikleri güçlü desteklerden dolayı MHP İl ve İlçe Başkanlığı ile Ülkü Ocakları İl Başkanlığına teşekkür ediyorum. Birlikte çalışmamız gücümüzü artıracaktır.” diye konuştu.

MHP İl ve İlçe Yönetimleriyle uyumlu bir şekilde çalışarak Malatya ve Yeşilyurt’un en güzel hizmetlere kavuşması noktasında gayret sarf ettiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “MHP İl ve İlçe Yönetimleriyle ülkemiz için kentimiz için ilçemiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. 2019 yılındaki seçim atmosferindeki birliktelik ruhumuzu daha da güçlendirerek milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Yeşilyurt’lulara verdiğimiz tüm sözleri işte bu birliktelik ruhuyla gerçeğe dönüştürüyoruz. İlk günkü heyecanımızı, birlikteliğimizi ve dayanışma ruhumuzu bu tür ziyaretler ve saha çalışmalarımızla kuvvetlendirmekteyiz. MHP İl ve İlçe Yönetimlerinin yanı sıra Ülkü Ocakları İl Başkanlığını sık sık ziyaret ederek fikir alış verişi yapıyoruz, önerilerimizi paylaşıyoruz. Yeşilyurt’ta tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlara ilişkin bizlerde bilgiler aktarıyoruz. Hemşehrilerimizin beklentilerine en güzel şekilde karşılık vermek içinde Cumhur İttifakının ortağı MHP İl ve İlçe Yönetimiyle birlikte çalışarak bu talepleri en güzel hizmetlerle yerine getirmeye gayret ediyoruz. Hep birlikte çalışarak güzel hizmetlerin altına imza atıyoruz. Bundan sonrada bu birlikteliğimizi daha da güçlendirerek, hizmetlerimizi taçlandırıp geliştireceğiz. Seçimlerdeki vaatlerimizin yanı sıra 2,5 yıllık süreçte bölgemizin ihtiyaçlarına cevap vermesi adına başlattığımız tüm yatırımları yakından takip ederek her geçen gün gelişen Yeşilyurt’un geleceğine güzel ve kalıcı eserler emanet ediyoruz. Fiziksel belediyeciliğin yanı sıra temizlikten çevreye, spordan eğitime, tarımdan sanata, tarihi eserlerin korunmasından yeni park alanlarına, turizm potansiyelinin hareketlenmesine yönelik projelerden kültürel hizmetlere kadar her alanda ki insan odaklı projelerimizle Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’a hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mirro (2 yıl önce)
    Mesela hangi şeyi yada şeyleri beraber yapıyorsunuz Malatya hizmetmi var kaldırımlar işgal edilmiş tesgahlar la arabalarla kapatılmış millet kaldırım yerine yolda yürüyor sowdan başka bişeyi birlikte yaptığı iz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Anlayamadım, hangi hizmetleri beraber yaptınız .......................
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat Kaya (2 yıl önce)
    Akp'nin MHP ye tabi olduğu,MHP'nin de bundan mutlu olduğunun resmi olmuş.Kim kime koltuk değneği emin değilim artık. AKP MHP ittifakını göndermek millet için şart oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Çınar tutuşmuş ordan burdan medet ummaya başladı. ağzınla kuş tutsan siyasi hayatın bitti. sadece AKP suçu kabullenmemek için seni o koltukta oturtuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • mhp den aday olu artık çınar.birde hilal bıyık,al sana ülkücü çınar
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    inşallah bu son toplantılarınız olacak bu millet sizlerden ve yıllanmış ve yerleşmiş mülteci misafirleriniz den kurtulacak neye mal olursa olsun mülteci ve arap hayranlığınız ülkemizi iç kargaşaya götürecek sonunda biz türk milleti galip gekeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Gri pasaport olayı ne oldu. Son durum nedir? Hani konu yargıya taşınmıştı. Şunu halkımız çok iyi öğrendi ki yolsuzluk yapan eğer akp li ise konu yargıya gitmez, gitse de bir sonuç çıkmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Mesut Başkan duydunmu Selahattin Gürkan atıl vaziyette olan yimpaşı millet için aldım dedi ve birilerine büyük rantlar sağladı. Ben özeldede olsa bunun hesabını soracağınıza inanıyorum. Sonuçta sizlerinde desteği ile Başkan oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    mehmet çınarı yaşlandırdılar en büyük iddiası benden kaçmazdı en iddialı yerinden vuruldu başkan :)))))) yanlış adamlarla yanlış işler sonucu budur..
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyalı (2 yıl önce)
    kernek malatya'nın hafızası darma duman evet bu hafızaya akp virüsü girdi ve mhp varyantıyla mükemmel uyumla virüs Allahınıza gurban malatyalılar şehrimizden geriye ne kaldıki betondan gayrı
    0
    0
    Yanıtla