SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepimiz Çalışmalarımızı Yavaşlattık"

0
Güncellendi - 2021-05-05 22:49:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Başkan Çolak, "Ak Parti Malatya Milletvekilimiz Ahmet Çakır bizleri ziyaret etmesi bizi mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyorum Bizim mazimiz çok geçmişe dayanıyor. Dernek yokken başkanımız yanına giderdik ve yardıma muhtaç ailelere yardım ederdi. Allah razı olsun." dedi.

Ziyarette konuşan Çakır, "Ramazan ve pandeminin getirdiği bir durgunluk ve kapanma var. Esnaf ve ticaret yapanların olsun, tüm kurum ve kuruluşlarının çalışmalarında aksaklık oluyor Salgına karşı biz millet olarak bu mücadeleyi vermemiz gerekiyor. İnsan sağlığı her şeyden önemli ve can önemli. Bilim kurulumuzun aldığı kararlar çerçevesinde alınan tedbirler var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs salgına karşı alınan tedbirleri açıkladı. Hepimiz çalışmalarımızı yavaşlattık. Kısmi olarak kapandık. Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM bu hafta çalışmayacak ve bayram sonrası devam edecek çalışmalarına. Ramazan ayını da fırsat bilerek büyüklerimiz eş dostlarımız ziyaret ediyoruz." diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Oktay (2 yıl önce)
    Büyükleri ziyaret ediyoruz diyor ya. Ya bu dönemde ne ziyareti. Ben anama 1 ayda 2 defa gidiyorum oda uzaktan. Sizin gibiler yüzünden bitmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Ziyaret sizin büyüklerinize serbest bizimkine yasak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Reis sizin gibi insanlara bu ülkeyi yönettirdi ya, vallahi bunun izahı yoktur... vebali de çok büyüktür..
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Ihsan baskan liyakatı ile adamlığı ile insanlığı ile fakire fukaraya babalığı ile adam gibi adam
    0
    0
    Yanıtla
  • yazihanli (2 yıl önce)Zafer isimli kullanıcı yorumuna
    İhsan baskanın Yeşilyurt Baskanı hakkında daha tek bir kelime etmemiş. Adam dedigin baba dedigin önce bu konularda konusur. Baba adam Sultansuyuna sahip cıkar. gerisi tirübünlere oynamaktır. Sizin gibilerde yerrr.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ne yaptın da neyi yavaslatıyorsun sayın vekil!!!!
    0
    0
    Yanıtla