SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepimiz Tarımcı Aile Çocuğuyuz"

0
Güncellendi - 2019-12-25 01:58:06
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi’nin Genel Kurulunda yeniden göreve seçilen Başkan Fevzi Çiçek’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçim ile yeniden Başkanlık görevine getirilen Fevzi Çiçek’e hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Osman Güder, “Yeniden göreve seçildiler, Allah hayırlı etsin. Fevzi Bey Malatya’nın bürokratlarından bir tanesi. Uzun zamandır Tarım İl Müdürlüğünde çalışıyor. Malatya’ya katkısı olan, Malatyalı bir kardeşim ve arkadaşımız kendisi. Malatyalı olabilirsiniz ama Malatyalı olmak biraz farklı bir olgudur. Malatya’ya bir katma değer katma açısından güzel çalışmalara imza atmış oldular. İnanıyoruz ki bundan sonrada bu çalışmaların devamı gelecek. Kendilerinin başkan oldukları dönemlerde Ziraat Odası üzerine düşeni fazlasıyla yaptı, yine sizlerin başkanlığında Ziraat Mühendisleri Odası üzerine düşeni yapacaktır.” dedi.

Malatya’nın tarım kenti olduğunun altını çizen Başkan Güder, “Bildiğiniz gibi Malatya’mız sanayi kenti olmasının yanında ayrıca tarım kenti. Özellikle kayısı ve diğer tarım sektörleri olsun Malatya’mız bu konuda ciddi bir üretim payına sahip. Arzumuz, istediğimiz odur ki bu üretim payının giderek artması, Malatya’mıza olan katma değerin daha da yukarılara yükseltilmesi adına hep beraber çalışacağız. Hepimiz tarımcı ailenin çocuğuyuz ve tarımla iştigal ediyoruz. Türkiye kendine yetebilen ender ülkelerden bir tanesidir. Hepimiz yaptığımız çalışmalarla Malatya’mızın kendine yetebilen bir Malatya olması, Türkiye’nin kendine yetebilen bir Türkiye olabilmesi adına gayret sarf ediyoruz. Umut ve ümit ediyoruz ki inşallah yarınlarımız bugünlerimizden daha iyi olacak. Bu azimle ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Malatya Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek, “Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi 4. olağan genel kurulunda yeniden göreve seçildik. Bu nedenle bizlere nazik ziyaretlerinden dolayı Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Osman Güder Beye teşekkür ediyoruz. Biz tarımsal alanlar değil, bütün yaşanabilir, canlının yaşandığı bütün alanlarla ilgili birçok konuda faaliyet gösterdiğimiz için dolayısıyla da belediyecilik ile yakın diyaloglarımız var. Bu anlamda gerek bundan önceki dönem gerekse bundan sonraki süreçle içerisinde birlikte bir paydaş olarak da çalışmalarımıza devam etme düşüncesi içerisindeyiz. Bu anlamda tekrar başkanımı ve arkadaşlarımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız