SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepsi Katlandı, Büyüdü, Gelişti"

0
Güncellendi - 2019-03-20 02:24:16
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "Yediden yetmişe girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız" dedi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Çınar, Yeşilkaynak, Fatih ve Koşu'da ortak mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Çınar daha sora Dilek Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Mahalle toplantısında konuşan AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, "AK Parti, milletin partisidir. Bu partiyi millet kurmuştur. Bugüne kadar milletin teveccühü, desteği, gayretiyle kurulduğu günden bugüne girdiği seçimlerde birinci parti olmuştur. Her seçimde rakibi yine kendisi olmuş, kendisiyle yarışmıştır. 31 Mart'ta gerçekleştireceğimiz seçimde de yine aynı şekilde Türkiye'nin en büyük partisi en yüksek oyla seçimi kazanacaktır."dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’ta yeni bir tarih yazmak ve rekor seviyesinde oy alabilmek adına kapı kapı dolaşıp, yeni projelerini vatandaşlara anlattığını ifade etti.

Çınar, 2014'te 'hizmet, sosyal, kültürel, spor, tarih ve çevreci belediyecilik' ilkeleriyle yola çıktıklarını kaydederek, "Çok şükür bugün çalışmaların büyük bir kısmını tamamladık. Devam eden projeler var. Amacımız memleketimize hizmet etmek" dedi.

Yediden yetmişe girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını dile getiren Çınar, "2014 yılında Yeşilyurt'umuz büyük Yeşilyurt statüsünü kazandı. Daha önce küçük bir ilçeyken altı belde belediyesi ve eski ilçe belediyesinden oluşan bir hal aldı. Tabi o zaman farklı yerlerden birleşme gerekiyordu. Hepsini toparlayıp, hızlı bir şekilde hizmet ettik. Yeşilyurt ilçemizin kuruluşunda yer aldık. İmardan fen işlerine, park bahçelerden etüt proje müdürlükleri ile kuruluşları tamamladık. Yoğun bir gayretle Yeşilyurt'umuzu büyük hedeflerle ilerlettik. O dönemde Yeşilyurt'umuzun nüfusu 267 bin, bütçesi 40 milyon, makine-ekipman sayısı 40 idi. Şuanda hepsi katlandı, büyüdü ve gelişti. Yol ağı olarak sadece 100 kilometre yeni yol açtık. 500 kilometre statik kaplama yaptık. Yine 500 kilometrenin üzerinde de bölgemizde sıcak asfalt uygulaması yaptık. Bütün mahallelere eşit hizmet götürerek, bölgemizi geliştirdik. Şuanda Yeşilyurt'umuz 320 bin nüfusa ulaştı. Makine-ekipman sayımız 40'tan 280'e çıktı. Çalışan sayımız 200 civarından bin 500'e çıktı. Her alanda geliştik. Yeşilyurt'umuz marka ilçe konumuna geldi" ifadelerini kullandı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız