SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Dakika Yanınızdayım"

0
Güncellendi - 2018-08-13 05:12:43
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Doğanşehir ilçesi Kapıdere Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Malatya İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, mahalle ziyaretleri programı kapsamında Kapıdere Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Fendoğlu, seçimde partisine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Fendoğlu, kendisine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Üzüm zamanı gelirim dedim ve bende geldim sözümde durdum, her zaman geleceğim. Arkanızda değil, her dakika yanınızdayım. 'Sizleri mecliste temsil edeceğim' demiyorum, sizleri mecliste temsil ediyorum. Sorun, sıkıntı, talep ve isteklerinizi elimden geldiğince yapacağım" dedi.

MHP'li Fendoğlu daha sonra katılanlarla sohbet etti. Sorunları ve talepleri dinleyen MHP'li Fendoğlu, kendisinin elinden gelenin fazlasını yapacağını, vatan, bayrak, millet ve ülke için ne gerekiyorsa yapacağını dile getirdi. Mahalleliler de Fendoğlu'na teşekkür ederek, kendilerinin istek ve dileklerini milletvekilliğinin yeni olmasına rağmen gerçekleştirdiğini ifade etti.

"Söz namustur" diyen Fendoğlu, Doğanşehir'in meşhur elma fiyatlarının düşük fiyata satılma konusuna değindi. Bu konuyu meclise taşıyacağını cümlelerine ekledi.

Ziyaretinde Fendoğlu'na, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, Kamu-Sen  Malatya İl Başkanı Çetin Türkyılmaz eşlik etti.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız