SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Geçen Gün Hizmet Çeşitliliğini Arttırıyoruz"

0
Güncellendi - 2019-10-24 02:03:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun, Vali Aydın Baruş'u ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun, PTT'nin kuruluşunun 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Baruş'a ziyarette bulundu.

PTT'nin zaman içerisinde kendini sürekli yenilediğini belirten Baruş, "Teşkilat bugün bankacılık hizmetleri kargo ve diğer ödeme hizmetleri olmak üzere birçok hizmeti en güzel şekilde yerine getirmektedir. Ben teşkilatı ve arkadaşlarımızı 179. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle kutluyor. Başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Malatya PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun ise PTT'nin posta, kargo ve bankacılık alanında Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olduğunu aktararak, "Her geçen gün hizmet çeşitliliğini arttırıyoruz. Müşterilerimizin özellikle halkın hayatını kolaylaştırmak için her türlü tedbiri alıyoruz. Malatya'da bir Başmüdürlük 10 merkez, 30 şube, 20 acente, 26 ATM cihazı, 340 personel ve 2 mobil araçla hizmet vermekteyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Malatya PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun ziyaret sonrasında Vali Baruş'a 179. kuruluş yıl dönümü için hazırlanan pul albümü hediye etti.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • murat (4 yıl önce)
    Mustafa Bey gerek kişiliği gerekse İş yaşantısında mükemelliğe erişmiş bir insan böğle yönetici arkadaşlarla çalışmak onur verici.Çalışmalarından dolayı PTT Baş Müdürüne Teşekkürü bir borç biliriz.
    0
    0
    Yanıtla