SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Her Geçen Gün İyiye Gidiyoruz”

0
Güncellendi - 2019-10-30 15:30:32
“Her Geçen Gün İyiye Gidiyoruz”
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Hakkı Çelikel, takımın her geçen gün iyiye gittiğini söyledi.

 Çelikel, Süper Lig'in 9. haftasında sahalarında 4-0 mağlup ettikleri İstikbal Mobilya Kayserispor maçında iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade ederek, “Takımımız İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında çok iyi bir futbol oynadı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar takımımız üstün bir futbol oynadı. İyi futbol ve mücadele neticesinde de farklı galip geldik. Sahamızda, taraftarlarımızın desteğiyle galip geldiğimiz ve galibiyet serisini sürdürdüğümüz için mutluyuz” diye konuştu.

 İyi bir ekip olduklarını ve her geçen gün daha iyiye gittiklerini kaydeden Çelikel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ligde üst üste galibiyetler aldık. İyi bir takımımız var. Her geçen günde daha iyiye gidiyoruz. Takımın mücadelesinden ve performansından son derece memnunuz. Üst üste aldığımız galibiyetlerle de yükselişimizi sürdürüyoruz.”

 Çelikel, Kasımpaşa maçını kazanarak, yükselişlerini sürdürmek istediklerini belirterek, “Yukatel Denizlispor maçıyla başladığımız yükselişimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki Kasımpaşa maçını da kazanıp, galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. İyi bir kadromuz var ve güçlü bir takımız. Ligde şuanda ofansif anlamda en iyi futbolu oynayan takımlardan biriyiz. Ligde de oynadığımız karşılaşmalarda bunu gösterdik. Aldığımız skorlarda bunu en iyi şekilde yansıtıyor. Bu süreci böyle sürdürmek istiyoruz” dedi.

 16 PUANLA ÜÇÜNCÜ SIRADA YER ALIYORLAR

Süper Lig'deki son 3 maçını kazanarak önemli bir çıkış yakalayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 16 puanla 3. sıraya yerleşti. Sarı kırmızılılar, ligde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

 Sarı kırmızılılar, ligde üst üste üçüncü galibiyetini alarak yükselişini sürdürdü. 9 karşılaşma sonunda 16 puana ulaşan Btcurk Yeni Malatyaspor, haftayı gol averajıyla Trabzonspor’un önünde üçüncü sırada tamamladı.

 BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon iç saha maçlarındaki performansıyla parmak ısırtıyor. Sarı kırmızılılar, ligde şuana kadar çıktığı 5 iç saha maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. İç sahada 5 maçta 10 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 15 gol kaydetti.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ersin (4 yıl önce)
    Aç kapıyı veysel efendi ``BATTAL GAZİNİNİ TORUNLARI GELİYOR?❤️?❤️‘’
    0
    0
    Yanıtla
  • sinan (4 yıl önce)
    Maçları izlemekten keyf alıyorum. Kontrollü oynayan güzel bir takımımız var. Bu sene de Avrupa dayız inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Yener (4 yıl önce)
    Erol hocayla geçen sene zoru başardı takım sımırlı kadroyla imkansız işler çıkarttık. Ne mutlu ki Sergen yalçınla aşımız tuttu yönetim çok yerinde transferler yaptı. Disiplinli olursak bu ligde ilk 5 de yerimiz garanti. Çünkü Futbol takımının kalecisi tutacak forveti atacak bizde ikisi de fazlasıyla mevcut
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Küme dusecegiz ,bu kadro ile futbol olmaz diyen fesatlar,hasutler . Takım 10. Da olsa sonuncuda biz takımın yanındayız . Olumsuzluklara odaklanıp milleti futboldan soguttunuz . Bu şehir bizim bu takımda .taraftar Her şartta her zaman takımın yanındadır . Olumsuz yazan belli isimler takım iyi gidince niye yazmiyorsunuz . Madem bu takımı tutuyorsunuz eleştiride ovgude olacak. Kazanınca nereye kaciyorsunuz Malatyasporlu değilsiniz sizler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (4 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Dogru tespit tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (4 yıl önce)
    Nerede, transfer döneminde, lig basinda, kulüp baskanini, sergen hocayı istifaya çağıran, asıp kesen kendini her konuda futbol adamı gibi gösteren, futbolcuları yönetimi acımasızca eleştiren çok bilmisler, takım kuran yorumcular neredesiniz, niye sesiniz çıkmıyor, ben böyle yazmıştım diye
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa önder (4 yıl önce)
    Maşallah gurururumuz Malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Yılmaz (4 yıl önce)
    MAŞALLAH Takımımız,Hocamız ve Yönetimle Gurur duyuyoruz.Maçları zevkle ve sevinçle seyir ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen Mehmet. Birde TV ve gazetelerde yazan bazı futboldan anlamayan yorumcular var. Onlarda halkı futbol ve malatyaspor dan soğutmaya çalışıyorlar . Bırakın bu takımın yakasını ..
    0
    0
    Yanıtla