SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kim Makamın Derdine Düşmüşse Bizden Değildir"

0
Güncellendi - 2019-03-22 06:03:19
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'li Ünal, "Cumhur İttifakı masa başı, seçim ittifakı değildir. Gizli kapaklı pazarlıkların yapıldığı bir ittifak asla değildir. Birilerinin kapalı kapılar arkasında hangi ittifakı yaptığını çok iyi biliyoruz." dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Malatya'daki temasları kapsamında Darende ilçesindeki Somuncu Baba Türbesi'ni ziyaret etti, bir aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Daha sonra beraberinde Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır ile Hacı Hasan Akyol Çarşısı önünde partililerle bir araya gelen Ünal, AK Parti'nin ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletine sevdalı olduğunu söyledi.

Ünal, önemli bir bölgede bulunduğunu ancak kendileri için her yerin Türkiye olduğunu ifade ederek, "Biz ne diyoruz? 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.' Bir şey daha diyoruz. 'Tek oy, tek millet.' Tek oy, tek bayrak, tek oy, tek devlet.' Tek oy çok önemli. Tek bir oy bizim geleceğimize vereceğimiz kararı belirler. O yüzden dünyada gözlerini Türkiye'ye dikmiş bakanlara karşı, PKK'yı, FETÖ'yü, Türkiye düşmanlarını sevindirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin 17 yıldır güzel bir şekilde yönetildiğini belirten Ünal, önceden çekilen çileleri ise alsa unutmayacaklarını kaydetti.

- "Cumhur ittifakı masa başı, seçim ittifakı değildir"

Türkiye'nin asla eskiye dönmeyeceğini vurgulayan Ünal, şunları belirtti:

"Bu millet yenilmez, Türkiye bölünmez kardeşlerim. Bin yıldan beri bu topraklardayız, bağımsızlık bizim karakterimiz oldu. Asla diz çökmedik, boyun eğmedik, teslim olmadık. 15 Temmuz gecesi bunu dünyaya bir kez daha gösterdik. 15 Temmuz gecesi bu millet bir gönüldaşlık, mutabakat oluşturdu. Millet bekası için bir ittifak oluşturdu. Cumhur İttifakı masa başı, seçim ittifakı değildir. Gizli kapaklı pazarlıkların yapıldığı bir ittifak asla değildir. Birilerinin kapalı kapılar arkasında hangi ittifakı yaptığını çok iyi biliyoruz. Kimin kiminle bir arada olduğunu, yol yürüdüğünü çok iyi biliyoruz, milletimiz de çok iyi biliyor. 31 Mart gecesi onlar derslerini almış olacaklar."

- "AK Parti'nin yolu da izi de bellidir"

"AK Parti treninden inenler bir daha o trene binemezler" ifadesini kullanan Ünal, "Recep Tayyip Erdoğan ile ya yol yürüyorsundur ya da yürümüyorsundur. Derdine, kavgasına, davasına, mücadelesine ya yardımcı oluyorsundur ya da olmuyorsundur. Kimse AK Partili gibi davranmasın. AK Parti'nin adayı burada." diye konuştu.

Ünal, kendileri ve makamları için mücadele vermediklerine dikkati çekerek, "Bu mücadeleyi milletimiz için veriyoruz. Bu mücadele millet için hizmetkar olma mücadelesidir. Her kim nefsinin, makamının derdine düşmüşse o bizden değildir. AK Parti'nin Genel Başkanı, teşkilatları, milletvekilleri, belediye başkan adayları bellidir. AK Parti'nin yolu da izi de bellidir. Biz bizimle olanlarla yol yürümeye devam edeceğiz. Bizimle olanlar ile karşımızda olanları da asla ve asla unutmayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • C.D (5 yıl önce)
    1 insana az kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (5 yıl önce)
    Sayın Ünal , makam derdine , şatafata , lükse ,düşen sizsiniz .Çok doğru hiç kimse sizin gibi gösteriş delisi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boyraz (5 yıl önce)
    Darende Belediye Başkanlığı; İSA ÖZKAN'a hayırlı ve uğurlu olsun. Allah hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Rabbim muvaffak eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    mesele koltuk değilse öznur hanım hangi üstün özelliğinden dolayı orda 20 yıldır oturuyor merak ettim bu arada darendeli degilim başkanlık beni ilgilendirmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Çok değil 10 gün kaldı biraz daha sıkın dişinizi o zaman göreceksiniz halkın tercihini. Kabul edin veya etmeyin HALK HAMİT DEMİR diyor. Burda tetikçilik yapmayla sonucu değiştiremeyeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • darende (5 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Sabret 10 gün sonra göreceğiz halkın tercihini, dün akşam İSA ÖZKAN’ın yanında halk vardı ve rahat olun EFsane başkan geri dönüyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Akşam Hamit başkanın kalabalığı protokol kalabalığından fazlaydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Büyük Birlik partisi cumhur ittifakına karşılıksız destek veren vatan sevdalısıdır biz vatan millet bayrak söz konusu ise hiç bir şeyle pazarlık yapmayız ama akp millet vekilleri bizleri zillet ittifakıyla suçluyor suçlasın milletimiz görüyor büyük birlik partisi cumhur başkanlığı seçiminde destek vermese baraja takılmışlardı bunu milletimiz iyi görüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Darende (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Cumhurbaşkanımızı dinlemediniz galiba tekrar edeyim cumhur ittifakının iki partisi var AK Parti ve MHP üçüncü bir parti yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (5 yıl önce)
    iyiyseniz karsiligini alirsiniz ama neden birilerine devamli camur atip asagi cekmeye calisirsiniz, birde suclarin en adisiyle terorist ilan edersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (5 yıl önce)
    isiniz gucunuz rakibe camur atmak, algi yaratmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Çamur atanlar provakasyon yapanlar makamları ellerinden gidenler nerede duruyor iyi bak
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem toktaş (5 yıl önce)
    darende efsane başkanına sahip cıkmış helal darende
    0
    0
    Yanıtla
  • Berk (5 yıl önce)
    Darende davasını terk edenleri makam peşinde parti parti dolaşanları sandığa gömecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Berk (5 yıl önce)
    Darende kararını vermiş davasını terk edenleri makam peşinde parti parti dolaşanları sandığa gömecek
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    haberin başlığına bakıp direkt şunu diyesim var.makam derdi olmadığı için mi birilerine 3 dönem kuralı işlemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Darende Belediye Başkanını belirlemiş ve kararını vermiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (5 yıl önce)
    Durmak yok yola devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (5 yıl önce)
    Helal olsun darendeye
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat çınar (5 yıl önce)
    Maşallah Darende kararını durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (5 yıl önce)
    Darende akşamın geç vakitlerinde bu kalabalık ile seçim sonucunu belirlemiş ve erken kutlamasını da yapmış. Maşallah Darende’ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Atom karınca (5 yıl önce)
    Maşallah Darende kararını vermiş durmak yok yola devam inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet karahan (5 yıl önce)
    İl mitingi gibi. Masallah darende çakırına sahip çıkmıl
    0
    0
    Yanıtla
  • Mak44 (5 yıl önce)
    Darende kararını vermiş Allah’ın izniyle Mart’ın sonunda Darende kararını sandıkta verecek şimdiden hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla