SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Puanın Değerli Olduğunu Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2021-04-12 19:52:28
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Kasımpaşa müsabakasıyla ilgili, “Sert geçen önemli bir Fenerbahçe maçından sonra puan veya puanlar almak önemliydi. Her puanın çok değerli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Süper Lig’in 34. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyleyen Buz, “Hiçbir şeyin arkasına sığınan bir teknik direktör değilim ama pandemi dönemi bizi sarstı. Oyuna aldığımız Kubilay tek ter idmanına çıktı. Mücadele etmek durumundayız. Her iki tarafı da tebrik ediyorum. İki taraf da çok iyi mücadele etti. İlk devre çok net bir pozisyonumuz var. Acquah o pozisyonda golü atsaydı maçı kazanırdık. Sert geçen önemli bir Fenerbahçe maçından sonra puan veya puanlar almak önemliydi. Her puanın çok değerli olduğunu düşünüyorum. Yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

"Futbol matematik değil”

"Ligde kalan takımın kaç puan toplaması gerekir?" şeklinde yöneltilen soruya deneyimli çalıştırıcı, şu yanıtı verdi:

“Hesaplara karşıyım. Futbol matematik değil. Kendinizi güncellemeniz gerekiyor. Her hafta farklı şeyler olabiliyor. Sakatlıklar, cezalar, rakiple alakalı durumlar bunların hepsini göz önüne almanız gerekiyor. Puan olarak bir şey söylemek istemiyorum."

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Hakan (2 yıl önce)
    4 maçta 3 puan almak psikolojik olarak kötü değil.Kalan 8 maçtan 7 puan alsak ligde kalamayiz.Mutlaka 2 galibiyet şart Alanya ve Kayseri maçlarını yenersek bu iş biter
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (2 yıl önce)
    BİR ŞEKİLDE BU HAFTA 3 PUAN ŞART!!! 3 puan stresinin herkesin üzerinden kalkması lazım.Aquah iyi oynamıyor,Mustafa böyle oynayacaksa Umut oynasın daha iyi.Fofana gibi deneyimli futbolcu kaleye çok iyi gidiyor son kertede bütün topları harcıyor,boşuna yorulmuş oluyor.Alanya maçı çok önemli!!! HAYDİ MALATYA.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAGDUYU ZAMANI (2 yıl önce)
    Hocam teknik ekibinize ve futbolcularımızın gayretli özverili oyunlarına teşekkür ederiz.2 haftadır çalışmalarınızla düzelen 2 husus net görülüyor.1. Si aleyhimize bizim yarı sahadan verilen faul atışlarında eskiden takım ceza sahası ön çizgisinde sıralanıyordu ve atış kullanılınca da takım içeri doğru geriye gidince kalecinin önünde dokynulan toplar gol oluyordu.bunu düzelttiniz ceza sahası çüzgisinden ileride baraj kuruyor takum atışla nirlikte geri geldiğinde de ceza sahası çüzgisine gelince kaleci içün rahat bir müdahale alanı oluyor. 2.si de takımda herkesin oyunu sahiplenmesini sağlamışsınız dolayısylasa sahada yüzer gezer futbolcumuz kalmadı.size ve futbolculara teşekkür ederiz.kubilayın antremansız haline rağmen gayretli ve hazır görünmesi sevindirdi ertaç ve fofananın form yükselişi güzel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Erzurum, ankaragücü den en kötü 1 puan veya puanlar alırsak artık lig kopar. Çünki son haftalara kaldıkça umut iyice azalacak kopmalar başlayacak. O zaman Ligde kalırız işallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Hocam sizin ve oyuncularımızın emeğinize sağlık,ama 13 hafta oldu galibiyet yok ortada 39 puan var 7 puan aldık 32 puan kaybettik yani cepten yiyoruz aman dikkat cepte bir şey kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    takımımızı tebrik ediyorum.çok güzel mücadele verdiler.topla oynama yüzdemiz arttı.hücuma dayalı daha cesur bir oyun ortaya koyuyorlar.artık galibiyetler ard arda gelecek diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    İrfan hocam sana guveniyoruz takimin konsatrasiyonu morel mutavisiyonu ust düzeyda takim istim ustunda sen gelmeden önca sanki takımın ustunda tır geçmişti utakimi ayağa kaldirdin başarinizin devamini dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hocam,bu saatden sonra Hele deplasmanda alınan her puan değerli değil,çok değerli.Emeğinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hele şükür Malatyaspor’lu olmuşsun.Benim Leh’te yorumlarım sizi fevkalede rahatsız etmesi kimlerin kuyurupuna takıldığınızı. göstergesidir.Ben altını çizerek Başkanıda futbolcusuda teknik heyetide gelir geçer ama biz gerçek Malatyaspor’larının sevdası bitmez.Bu saatte mevcut kadroyla mücadele etmek zorundayız.Yermenin kötülemenin takıma hiç ama hiç faydası Yok.Yapacağımız kalan 8 maç için takıma destek olup,en iyi enerjiyi verip,11-12 puanı alıp ligde kalmalıyız.Bizim asli görevimiz Burdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimin,kimilerinin kuyruğu olduğunu ben ve tüm gerçek Malatyaspor taraftarları iyi biliyor.Ben Malatyasporu,sen Klüp yönetimini seviyorsun.Yani seninle hiç bir ortak noktamız yok.Ben Klübü kötü yöneten,borç batağına sürükleyenleri kim olursa olsun hep eleştireceğim. Ama sen bu yönetime bunu asla yapamayacaksın.Hangi şartlarda olursa olsun,Malatyaspor kazandığında sevinir,her konuda kötü sonuç aldığında üzülürüm.Çünkü ben yönetimi değil,takımı tutuyorum.Sen bu farkı anlayamazsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor bir bütündür Yönetim ,teknik heyet,futbolcular,çalışanlar, ve özellikle taraftarlar.Bu unsurları birbirinden kopardın mı takımın enerjisi düşer sonuçlara yansır.Ben 90 yıllarda Malatyaspor ‘da yöneticilik yapmış birisiyim.Ayrıca M.Müşavirim iyi kötü hesap kitap bilir,kulüp masraflarının sizinde düşündüğünüzün çok üstünde olduğunu tahmin edebiliyorum.Evet Başkanı tanımam ama yönetimini beğeniyorum.Malatyaspor tarihinde gelmiş geçmiş en iyilerinden biri.Az maliyetli futbolcuyu.alıp ciddi paralar kazanarak satmak beceri işidir.7 yıl özverili olarak bu kulübe hizmet vermiş takımı 2. lig’den süper lig’e çıkarmıştır.Başkanda insandır hata da yapacaktır yapmıştırda.Önemli olan hile yapmamasıdır.Geçen yıl özel bir durum (pandemi) ve istemeden yapılan Bazı hatalar ve özellikle de bir gurup taraftarın takım ve Başkan üzerine olumsuz baskı kurmaları takımı düşürmüştür.Bu yıl da aynı oyunlar oynanmaktadır.Buna alet olan sizin gibi kendini taraftar gören kişiler vardır.Burda önemli olan var olanı sahiplenip en üst verimi alabilmektir.Daha iyisini bulana kadar desteklememiz gereken Adi başkandır.Benim takım için yönetim ve takımı destekler olmam sizi nasıl rahatsız ediyor bunu da anlamış değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Klüp başkanı Adil gevreğin kamuoyuna anlattıklarına mı inanalım?Yoksa size mi?Hanginiz doğru konuşuyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftarın,Yönetimce yapılan yanlış işlerini eleştirmesini,takımın kümeye düşmesine neden olduğunu iddia eden yeryüzündeki tek kişi sizsiniz Yazdıklarınızı tekrar okuyun.Siz hesabı da böylemi yaparsınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizler yanlış işleri söylediğinizi düşünüyorsunuz.Bu yanlış işler neler bizde bilelim.Çalıp çırptımı hilemi yaptı? Hata yapılabilir nitekim de yaptıda.Takım düşebilirde önemli olan SİVAS gibi ERZURUM gibi birlik olup ayağa kalkmak.Başkan takımı teslim aldığında takım değeri 3-4 milyondu şimdi ise 80-90 milyon .Siz benim yazdıklarımı anlamakta da güçlük çekiyorsunuz.Sorularıma mantıklı cevap alamıyorum.Son olarak bende bu Malatya ve Malatyaspor sevdası olduğu sürece sizlerle mücadele edeceğim..
    0
    0
    Yanıtla