SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şeyden Önemli Olan Kazanmaktı"

A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe'nin genç stoperi Sadık Çiftpınar, Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetiyle ilgili, "Ne olursa olsun sonuç olarak kazanmak çok önemliydi. Malatyaspor açısından da ciddi bir maçtı. Fenerbahçe gibi Türkiye’nin en büyük kulübüne karşı deplasmanda oynamak çok zor. Bunu yapmaya çalıştılar ve gerçekten iyi de mücadele ettiler. Erol hocamı, tüm teknik heyeti ve eski takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Çiftpınar, 3-2 kazandıkları karşılaşmayla ilgili, "Çok uzun süredir şanssızlık mıdır bilmiyorum, takım üzerinde kara bulutlar dolanıyordu. Bursa’da da galibiyete yaklaşmış, son dakikalarda yediğimiz golle 1 puanla dönmek zorunda kaldık. 1 hafta boyunca çok iyi çalıştık, tüm kamp süresinde olduğu gibi. Sahaya inanarak çıktık. Geçen hafta olduğu gibi bugün de çok iyi başladık. Golü de bulduk. Gerçekten 2 duran toptan gereksiz goller yedik. İnşallah hafta içinde izleyip, analiz edip eksikleri en iyi şekilde gidererek önümüzdeki maçlara hazırlanacağız. Ne olursa olsun sonuç olarak kazanmak çok önemliydi. Buraya gelip bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Malatyaspor açısından da ciddi bir maçtı. Fenerbahçe gibi Türkiye’nin en büyük kulübüne karşı deplasmanda oynamak çok zor. Bunu yapmaya çalıştılar ve gerçekten iyi de mücadele ettiler. Erol hocamı, tüm teknik heyeti ve eski takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah daha çok çalışıp, eksiklerimizi daha çok gidererek taraftarlarımızı mutlu etmek adına Allah nasip ederse ikinci yarıda hiç mağlup olmadan sezonu en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.

Genç stoper, eski takımı Evkur Yeni Malatyaspor taraftarının ve Fenerbahçe taraftarının desteğiyle ilgili ise "4,5 sezon boyunca Malatyaspor camiası, taraftarı beni sahiplendi. Bugün de çok duyarlı bir hareket yaptılar. Maçtan önce, maçtan sonra beni çağırıp alkışladılar. Ben de onların bu çağrısına iştirak ettim. Bizim taraftarımız da aynı şekilde maçtan önce, maçın içinde, maç sonunda ve buraya geldiğim ilk günden beri beni sonuna kadar desteklediler. Destek mesajlarını her zaman aldım.  Maçın sonunda öyle bir pozisyonun içinde olmak benim için belki de bir şanstı, Allah’ın bir lütfuydu. Son golü Mehmet ağabey attı. Son golü herhangi bir kişi de atsa aynı sevinci yaşayacaktık.  Her şeyden önemli olan kazanmaktı, 3 puandı. Bunu başardık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • GOL GOL (5 yıl önce)
    NASIL KIZALIMKİ SANA SEN TEKMEYE KAFA ATIP YÜREĞÎNÎ CANINI ORTAYA KOYUYORSUN OYNADIĞIN TAKIMDA ALLAH YOLUNU AÇIK ETSIN SAÇLARINI KENARA ÇEKTE Bİ ANLINDAN ÖPEYÎM SADIK KARDEŞ ALMANYADAN SELAMLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (5 yıl önce)
    Fenerbahçeli Malatyalı Kral Sadık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Mehmet TOPAL gibi çakma Malatyalılara kapak olsun sırt numaran. Yolun açık olsun yürekli ADAM.
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (5 yıl önce)
    Yediğimiz goller sonrası çıldırır gibi sevinmen hoş olmadı. Yine de emeklerin için teşekkürler. Yolun açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgur (5 yıl önce)
    YOLUN AÇIK OLSUN.HER ZAMAN KALBİMİZDE YAŞAYACAKSIN.44 NUMARALI FORMAYI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNE İNANIYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhtemelen Fenerbahçelisiniz. Sadık denen futbolcu arkadaşım tabiki profesyonel ekmeğini yediği takım için terinin son damlasına kadar mücadele edecek ama daha 3 hafta önce kader birliği yaptığı arkadaşlarına canavarca bir hisle faüller yapıp, 3.gol sonrası abartılı sevinmesi yakışmadı. Fener taraftarına yaranmak için yaptığı belliydi. Emre AKBABA, Sinan ÖZKAN, Baliç gibi aklıma gelen bazı futbolcular kendi takımlarına gol atınca sevinmedi hiç kimsede eleştirmedi. Araştır biraz ne dediğimi anlarsın. Vafalı olmak sadece 44 Numaralı formayı giymek değildir.
    0
    0
    Yanıtla