SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şeyi Doğru Yaptığımızı Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2021-01-20 19:28:44
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-1 kazandıkları Hatayspor maçının ardından, "Maçta her şeyi doğru yaptığımızı düşünüyorum" dedi.

Süper Lig'in 20. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı A. Hatayspor’u 2-1 yenen Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu, rakiplerinin son 10 dakikasındaki baskıya cevap veremediklerini belirterek, “Bugün iyi bir takıma karşı zor bir maç oynadık. Öncelikle Hatayspor’u bugüne kadar ortaya koydukları performans için tebrik ediyorum. Ömer hocayı da tebrik ediyorum, diliyorum ki bundan sonra da doğru adımlarını atmaya devam ederler ve başarılı olmaya devam ederler. Biz bugün maçın son 10 dakikasına kadar nasıl oynanması gerekiyorsa her şeyi doğru yaptığımızı düşünüyorum, golleri bulduk, oyunun kontrolünü elimizde tuttuk, rakibimizi çok fazla kalemize yaklaştırmadık. Ama son 10 dakikada özellikle yediğimiz golden sonra Hatayspor’un baskıları arttı ve biz de bu baskılara cevap veremedik. Son 10 dakika sıkıntı yaşadık. Ama bu maçlar kolay olmuyor, kolay kazanılmıyor, ligdeki her maç zordur. Kazandığımız için mutluyuz tabii ki. Oyuncularımı tebrik ediyorum, ortaya koydukları mücadeleden dolayı. Hatayspor’a da başarılar diliyorum” dedi.

Hatay, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Karşıyaka Arçelik (3 yıl önce)
    Umudumuz yoktu Hatay'dan puan almak. Oyuncular Hamza Hoca'yı dinleyince oluyormuş. Arkadaşlar buda ödemelerin yapılmasına bağlı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat44 (3 yıl önce)
    Hersey iyi güzelde 5 tane oyuncu değişikliği hakkımız varken 90+8 de 3. Oyuncu değişikliğini yaptık neden hoca bunu kullanmadı dünden belli düşünüyorum o son dakikadaki pozisyon gol olsaydı herkes bunu konusucakti
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Çok acil orta sahaya,bir top kesen,rakibi karşılayan,rakibe basan,oynatmayan, ön libero ve top yapan oyun kuran,bir oyuncu lazım, ayrıca yedek bir stoper lazım,lig uzun bir maraton,sakatlık var,ceza var,gitmek isteyene güle,güle,kadro derinliğimiz olmalı, son günü beklemeden,transfer yapabiliyorsak,adam almalıyız,Gençlerbirliğinin,durumu karışık,CANDEAS ve ARDA alabilirseniz hemen alın Ali Ravcı uyuma bu işleri takip et.............................
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (3 yıl önce)
    Takımda 3 stoper kaldı, Aquah olmayınca takım çok eksik kalıyor. Bu iki noktaya takviye gelirse diğer bölgeler bu sene için yeterli. Ancak Aquah konusunda acele etmeliyiz. Sezon sonu sözleşme bitiyor. Elimizden kaçmadan bu konuyu halletmemiz gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Niye 4 tane değil de 2 tane attık. Yönetim ve Hamza hoca acil istifa etmeli. Yenilselerdi ne güzel hakaret edip topa tutacaktık takımı. Neyse Galatasaray maçından sonra eleştiririz bizde. Elbet bi hafta yenilecek. Takımı ve hamzayı eleştirmek için yenilmelerini iple çekiyorum.::))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Başakşehirde yedek bekleyen hangi oyuncu Malatya'da İlk 11 oynamaz. Veya Malatya'da İlk 11 oynayan hangi oyuncu Başakşehir'de de ilk 11 hatta 90 oynatilir. Ama puan durumu... ?
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kubilay çok koşuyor ancak umut onu sadece izliyor.Her ikisininde kaçırdığı goller var tabi.bunları maçın sonunda arayacak duruma düşebilirdik.her maç umut işkencesinden bıktık artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Hamza hoca ve oyuncular emeğinize sağlik çok çok teşekürler takim tam oturdu nazar değmesin Maşallah hatay kötüydü diyenler karin ağrısı çekenler malatyali değiler onlarin görevi hocayi oyuncuları başkani yıpratmak kendilerince bilgilik yapmak deplasmanda 3 puan alan takımı dünyada hangi taraftar eleştirir asla aksine kırmızı HALI serilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan M. (3 yıl önce)
    asla umut u çıkarmam çünkü umut rekor peşinde tarihe geçecek daha çok beklersiniz hele 41 yaşına basın ozaman umut yeter artık istirahat zamanın geldi derim yok umut devam derse malatya nin plakası 44 ı yasa kadar oynatirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Olumsuz yönde yorum yapanlar, Allah'ınizi seviyorsanız, yapmayın etmeyin,eldeki malzeme bu.Kotu bir durumda değiliz,bir iki küçük dokunuşla çok daha iyi oluruz,destek olun,bir seferde memnun olun, felâket tellalligini bırakın,parlak fikirlerinizi kendinize saklayın.1.2.3.liglerde hatta amatörde olmak yerine,süper ligdeyiz,çenenizi tutun,tadını çıkarın.
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (3 yıl önce)
    Adilbey futbolcu ödemelerinden bahsedince takım dirildi
    0
    0
    Yanıtla
  • EREN (3 yıl önce)
    takım çok iyi tek sorun parasız başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    sayın hocam son 15 dk. kubilay resmen dökülüyordu nefes alacak gücü kalmamış. umut yine aynı son dakikalarda dökkülüyordu. son 15 dk. kubilayın ve umutun yerlerine lokiki ve fofana taze kan olarak düşünülebilirdi. “Her Şeyi Doğru Yaptığımızı Düşünüyorum” diyosunda
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Az bise futboldan anlasan bu yorumu yapmazsn. Son dakikalar haric top oynatmadilar ya adamlara. Kavan net pizisyonlar var onlarda biraz daha becerikli olunsa 3 4 olacakti. Olmadi ama mukemmel bir galibiyet varken onu noye almadin bunu niye oynattin denmez kardesim Allahtan korkun adam agziyla kus tutsa niye tuttun yazik degilmi diyeceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    bize iyi bir bitirici forvet lazım.adem tek başına yetmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (3 yıl önce)
    Ne yaparsak yapalım bazı kişilere yaranamıyoruz bu kadar muhalafet olmayın hatay deplasmanından 3 puan almış takım daha ne istiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Birde oyuncu değişikliğini zamanında yapsan yorulan adem umut kubulayın yerine diri koşan adam alsa ne olur hamza adamlar koşmaktan çatlayacaklar bir gün
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Boupendza ve Akintola gibi iki takviye şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Boupendza ile akıntıyla keşke bizde olsa. Gs ı da eli boş gönderirdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ugur (3 yıl önce)
    Hocam herşey iyi güzelde orta sahada aquah çıkar mı ? Orta saha düştü ve atak yemeye başladık puan kaybedilse bunun fsturasi kime yazardı primden olurduk sizin inadınız yüzünden umut bulut 80 dakika duracak ne yaptı ? Herbhafta etkili olan Mustafa eskihallac kulübede sizin adaletiniz bu mu ? Çok yazık gerçekten inatlaşmanız yüzünden canı yanan Malatya olacak zuqi gibi bir oyuncudan bile fayda alamıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuzca (3 yıl önce)
    Güzel bir oyun, doğru bir taktik ile 80 dakika iyi bir maç çıkardık. Bence değişiklikler doğru değildi..Zeki sakatlandı tamam.. Aquah bunun üzerine oyundan çıkar mı? Orada Umut bulut çok yorulmuştu o çıkardı.. Adem çıkardı.. Hamza hoca orta sahayı boşaltarak Hatay'dan gereksiz yere baskı yedi.. Kubilay iyi bir maç çıkardı.. chabek İlk geldiği zaman ki gibi iyi değil.. Umarım bir orta saha bir sağ açık bir de sol bek de oynayabilen bir stoper gerekli.. Yusuf gidecekse Ömer Bayram ve kerem aktürkoğlu istenmeli..
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Tebrikler güzel oyun güzel sonuç
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (3 yıl önce)
    Tebrikler Hocam, inancımızı boşa çıkarmadın.Önümüzdeki maçlarda Başarılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Akintola yazacaktım,özür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Tebrikler güzel futbol güzel galibiyet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Malatyasporun bu galibiyeti maçın son dakikalarına bakıldığında şansla alınan 3 puan olduğu görünüyor. Birileri çıkıpta takımın rahat oynadığı bir maçla galip geldik demesin halen bu idaa ediyorum bu takıma takviye yapılmazsa lig sonunda üzülen taraf olmaktan kendimizi kurtaramayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şansla alakası yok kardeş kadromuz yetersiz bu mücadeleyi kutla köstek olma yeter Hocamızı teknik heyeti tüm futbolcular ımızı kutlar başarılar dilerim Hamza Hoca gitsin diyenler bu kadroyu ancak Hamza hoca iyi kullanır yoksa tepe taklak gideriz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri sonunda çuvallamışsın.Bende takımı çok eleştiririm ancak son iki yılda senin buradaki yorumlarının %99 nında alınan galibiyetlerin hep şans eseri olduğunu yazmışsın. Bu söylediğin akla, mantığa ve mualesef matematikde ihtimal hesaplarına bile artık uymuyor.Malatyaspor duran toplardan en çok gol atan 2.takım.Bu tamamen çalışılmış bir uygulama..Ha.. iyi bir santrfora bu klüp bu ligde oynadığı son 3 yıldır bir türlü bulamadı dersen %100 haklısın derim.
    0
    0
    Yanıtla