SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şeyimi Malatyaspor'a Vermek İçin Hazırım"

0
Güncellendi - 2019-01-12 00:44:48
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Mustafa Akbaş, en kısa sürede hazır hale gelip, takıma katkı sağlamak istediğini söyledi.

Trabzonspor ile yollarını ayırdıktan sonra Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayan Akbaş, takıma alıştığını kaydetti.

Akbaş, takımda tanıdığı futbolcuların olduğunu ifade ederek, “Çok iyi bir ortam var. Hocalarımı da tanıyorum, Turgay Karslı hocam ile daha önceden çalışmıştım. Takıma 2-3 günde alıştım” dedi.

Akbaş, transfer sürecine ilişkin, “Başkanımız bu süreçte çok yardımcı oldu. 2-3 hafta bir görüşme oldu, en sonunda anlaştık” açıklamasında bulundu.

Trabzonspor ile yollarını ayırmasını da değerlendiren Akbaş, şunları söyledi:

“Profesyonel oyuncularız. Ekmeğimiz neredeyse orada yaşantımızı sürdürmek zorundayız. Tabi hoca dolayısıyla Trabzonspor’dan biraz buruk ayrıldım. Aramızda bazı olaylar yaşandı. Ama bunlar profesyonellikte var. Şimdi her şeyimi Malatyaspor’a vermek için hazırım.”

Akbaş, taraftarlardan ikinci yarıda destek isteyerek, “Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. İlk ben burada yoktum ama iyi bir puanla tamamladılar. İnşallah ikinci yarıda bunun üzerine koyarak UEFA, Şampiyonlar Ligi istediğimiz yerde ligi bitirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Trabzonspor ile sözleşmesini feshettikten sonra biraz idmansız kaldığını dile getiren Akbaş, “Hocam bana ekstra programlar hazırladı. Bir haftaya kendimi toparlayacağımı düşünüyorum. En kısa zamanda takımımla maçlara çıkacağım” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız