SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şeyin Yok Olacağı Gözümüze Geldi"

0
Güncellendi - 2021-01-05 02:36:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yakalandığı yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yenerek görevine dönen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Ömrümden çok zor bir 14 gün geçti." dedi.

Çınar, AA muhabirine, Kovid-19 salgınına karşı maske ve sosyal mesafeye dikkat ettiğini ancak görevi gereği belediye hizmetlerinin aksamaması için bir dizi ziyarette bulunmak zorunda kaldığını ve bu nedenle hastalığa yakalanma riskinin arttığını söyledi.

Gerçekleştirdiği ziyaret sonrası eve geldiğinde kendisi ve aile bireylerinin sağlık şikayetlerinin başlaması üzerine hastaneye gidip test yaptırdıklarını anlatan Çınar, şöyle devam etti:

"Testlerimizin pozitif olduğunu öğrendik ve kendimizi korumaya aldık. Hemen aklımıza birine bulaştırdık mı sorusu geldi çünkü görüştüğümüz insanlar oldu. Hem de o gün nikah kıymıştım. Sosyal tesislerde dinlenen misafirlerle selamlaşmıştık. Hepsine haber yolladık. Kul hakkına girmek istemedik. Tedavimize başlandı. Doktorların bize önerdiği bütün ilaçların hepsini aldık. O kadar ilacı daha önce kullanmamıştık. Mutlaka kullanmamızı söylediler, 5 gün kullandık ve bir şeyimiz kalmadı."

- "Her şeyin yok olacağı gözümüze geldi"

Hastalık sürecinde ailece birçok olumsuz düşünceye girdiklerini belirten Çınar, sürecin hiç de kolay geçmediğini ifade etti.

Çınar, hastalık sürecinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Hastalık sürecinde çok zorlandım, her şeyin yok olacağı gözümün önüne geldi. Yiyecek ekmeğimiz, görecek günümüz varmış. Belki de memleketimize hizmet edecek zamanımız varmış. Bizi seven insanların duası varmış. Gerçekten sıkıntılı ve zor bir süreç. İnsanın kendisiyle baş başa kaldığı bir dönem. Ömrümden çok zor bir 14 gün geçti. Karantinadayken kitap okurum diye düşündüm ve bir sürü kitap aldım ama inanın ki okumaya dahi haliniz kalmıyor."

Birçok insanın "Bana bir şey olmaz" mantığıyla davrandığını dile getiren Çınar, "Bu işin şakası, küçümsenecek bir tarafı yok. Kesinlikle maske, mesafe ve temizliğe dikkat edilmesi lazım. Özellikle toplumla iç içe olan kişilerin daha dikkatli olması gerekiyor. Rabbim inşallah bu kötü günleri üzerimizden kaldırır ve iyi zaman geçireceğimiz günlere ulaştırır." diye konuştu.

AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Abdullah (3 yıl önce)
    İnşaallah büyük dersler çıkarmıştır. Bu şaşalı hayatın içinde bir gün yaptığı işlerden hesaba çekileceği özellikle böyle yöneticilerin aklının bir köşesinde yer edinmesinde umumi faydaları mülahaza eder şüphesiz. Belki aldıkları kararlarda daha hakkaniyet li davranışlar sergileyen bir tavır takınırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Türkçe si öyle bildiğin gibi değil Erkan beg.iyilesince yine sil baştan devam kaldığı yerden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Çınar Başkan da siyaseti çözmüş durumda tebrikler.nedense hacı Başkan da 2 . Yılından sonra çözmüştü bu işi şimdi takılıyor kafasına göre...
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    Başkanım çok geçmiş olsun. Size ve ailenize Allah şifa versin. Malatyanın sizin gibi saygın ve dürüst yöneticilere her zaman ihtiyacı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asas44 (3 yıl önce)
    Aylardır yıkılan deprem binalarından arta kalan pisligi kaldirtamiyan baskan bide hizmet edecek günlerim varmis diyor neye gore kime göre acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Belki olumlu yönde bir ders çıkarmışsınızdır. Bu dünya geçici.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Kul hakkına girmek istemezmiş Yeşilyurt Belediyesi yeni bina yapımı ne oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ERKAN (3 yıl önce)
    Mehmet Çınar sen kaç kişisin ki çoğul konuşuyorsun? "Her Şeyin Yok Olacağı Gözümüze Geldi" yerine "Her Şeyin Yok Olacağı Gözüme Geldi" diyemiyor musun? Nedir bu kendini ulaşılmaz yerlere konumlandırıp, tekil insanların çoğul konuşması....
    0
    0
    Yanıtla
  • İsa albayrak (3 yıl önce)ERKAN isimli kullanıcı yorumuna
    Çınar, hastalık sürecinde yaşadıklarını şöyle anlattı: “Hastalık sürecinde çok zorlandım, her şeyin yok olacağı gözümün önüne geldi. Haberi okumaktan bile aciz biri, haber başlığına bakıp yorum yapmış.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeka problemine mi muhatapsın? “Her Şeyin Yok Olacağı GÖZÜMÜZE Geldi” cümlesi kime ait? Bana mı ait Mehmet Çınar Hazretlerine mi ait? Ayrıca sana ne oluyor İsa efendi? Yoksa, sen maaşını Mehmet Çınar Hazretlerinden alan Yeşilyurt Belediyesi çalışanı mısın? Eğer öyleyse efendi hazretlerini savunurken daha akıllı cümleler kurmanı tavsiye ederim.
    0
    0
    Yanıtla