SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Türlü Tedbir Alındı"

0
Güncellendi - 2021-04-30 01:40:25
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yaşanan pandemi nedeniyle 29 Nisan tarihinde başlayıp 17 Mayıs tarihinde sona erecek olan tam kapanma ile ilgili gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

29 Nisan Perşembe akşamı başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar sürecek olan tam kapanma dönemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “İçinden geçtiğimiz süreç ülkemiz adına ve dünya ülkeleri adına sıkıntılı bir süreç. Covid 19 ülkemizde ve şehrimizde üst seviyeye ulaştı. Önümüzdeki Perşembe gününden itibaren de kapalı bir yapı oluşacak. Kapalı olunan dönemler içerisinde vatandaşlarımız gayet müsterih olsun, rahat olsun. Biz vatandaşlarımızın yemekleriyle, ekmekleriyle, diğer market ihtiyaçlarıyla ilgili bütün tedbirler belediyemiz tarafından alınmıştır.

Gerek Esenlik, gerek MEGSAŞ, gerekse BELSOS şirketlerimizin her türlü tedbirleri aldığını ifade etmek istiyorum. Ayrıca şimdiye kadar hangi vatandaşımız bizlere ulaşmışsa onların talep ve ihtiyaçları muhakkak yerine getirilmiştir. Yemekleri, içecekleri, giyecekleri ve engelli vatandaşlarımızın gideceği yerlere nakilleriyle ilgili ihtiyaçları karşılanmaktadır.” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Lütfen açık açık telefonunuzu yazında ulaşalım size sizlere ulaşmak mümkünmü sayın Başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert ASLANTÜRK (2 yıl önce)
    He çok güzel önlem alınmış sabah(30.04.2021) 6:30'dan 7:30'a kadar trambüs bekledim normalde bu zaman aralığında 3 tane gelirken bugün 7:30'da geldi ve trambüs ağzına kadar doluydu. Alınan önlem bumu? Trambüs sefer sayısını azaltıp insanları tek trambüse sığdırmak mı? Gerçekten çok aptal şekilde yönetiliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay (2 yıl önce)
    Yarın yine cirit atar yollarda. Biz ufak esnaflar tıkıldık evlerimize ama büyükler devam. Şimdi derler ne var yani sende büyük esnaf olsaydın
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    He he çok müsterihiz.
    0
    0
    Yanıtla