SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Herkes İçin Spor Eğitimi'

0
Güncellendi - 2018-11-08 04:46:14
'Herkes İçin Spor Eğitimi'
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde AB Sports Traınıng For All (Herkes İçin Spor Eğitimi) ST4ALL Projesinin toplantısı gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği Erasmus Plus Programı Stratejik Ortaklıklar kapsamında desteklenen İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından yürütülen ‘‘Sports Traınıng For All ST4ALL’’ projesinin ikinci toplantısı Malatya İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde gerçekleşti. Toplantıya farklı ortak ülkelerden 12 katılımcı iştirak etti.

6-7 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen proje toplantısının açılışında, Proje Koordinatörü Doç. Dr. Cemal Gündoğdu proje toplantısı için ülkemize gelen 12 kişilik proje ekibine hediyeler takdim etti. Toplantıya aynı zamanda Proje Koordinatörü Öğretim Görevlisi Hasan Toman, Proje araştırmacıları Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Ilkım, Öğretim Görevlisi Şakir Tüfekçi, Araştırma Görevlisi Yalın Aygün ve Burak Canpolat  katıldı.

"Sports Traınıng For All ST4ALL" projesi, Farklı engelli kategorisinde olan gençlerle spor çalışmaları yapan spor eğitmenlerinin eğitim yeteneklerinin artırılmasını, Spor etkinliklerine olan katılımların hem fiziksel hem de psikolojik yönlerine ve tedavi edici yönlerine dikkat çekmek, Hem fiziksel hem de davranışsal olarak gelişmeyi destekleyen temel sporların bir araya getirilmesi (taban örgütlenmesi) için spor eğitimleri gerçekleştirmeyi amaçlıyor. 5 Avrupa ülkesinin katılımıyla gerçekleşen projenin ilk toplantısı Bulgaristan’da gerçekleşirken, ikinci toplantısı İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde 6-7 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında projenin yürütücülerinden ve proje ortağı ülkelerden gelen 12 temsilci Malatya ilinde 2 gün süren toplantıya katılım göstererek çalışmalar kapsamında, ortak ülkeler ile fikir alışverişleri ve proje kapsamında şimdiye kadar olan zaman diliminde yapılan faaliyetler değerlendirildi.

Proje toplantısı kapsamında katılımcı ortaklar, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay bu projenin üniversitemiz ve ilimiz için çok önemli olduğunu ifade ederek, projenin verimli ve başarılı bir şekilde yürütülmesi için başarı dileklerinde bulundu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • TAYFUN (5 yıl önce)
    Ben birşeyi merak ediyorum. Kayısı memleketiyiz ama kayısı festivali yıllardır yapılmıyor. Neden............?
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Bu nasıl bir toplantı.herkese projeden bir laptop sanki çay partisindeler öyle değil mi?
    0
    0
    Yanıtla