SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkesi Göreve Davet Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2019-10-02 19:11:17
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz, Malatyalı Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa’nın Profesyonel Hakemlik Sözleşmesi'nin feshedilmesine ilişkin, "Malatya'mızın büyük bir değeri olan Suat Arslanboğa hocamıza yapılan bu haksızlık karşısında şehrimizin siyaset ve siyaset üstü tüm değerlerimizi TFF ve MHK için ivedilikle göreve davet ediyoruz" dedi.

Yılmaz, Suat Arslanboğa’nın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Profesyonel Hakemlik Sözleşmesi'nin feshedilmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Ülke futbolumuzun hakem camiasında büyük bir değeri olan, Malatya'mızın yetiştirdiği değerli hakemimiz Suat Arslanboğa’ya yapılan etik dışı 'sözleşme fesih' olayını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Geçmiş dönemlerde yüzlerce profesyonel müsabakada görev alan isimleri 'eyyamcı' diye anılan hakemlerin bugün dahi profesyonel üst klasman hakem olarak görev aldığı MHK’da karakterinden, dürüstlüğünden, adaletinden zerrece şüphe duyulmayan camiada 'altın adam' diye anılan Suat Arslanboğa hocamız memleketimiz Malatya'nın siyasetçisi, sanatçısı, akademisyeni gibi bir marka değeridir. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nu etkisi altına alan bir kulüp başkanının tasarrufu ve baskısı sonucunda alındığını düşündüğümüz fakat düşünmek dahi istemediğimiz bu kararın hak ve adalet terazisinde doğruyu göstermediğini hatırlatmak isteriz. Hakemlerde insandır. Milyar dolarlık bir sektörün adalet dağıtıcısı olan bir hakemin bir maçlık performansı ile alakalı bir kıyımda bundan sonraki maçlarda adaletin özellikle lobisi güçlü başkanları, siyasi zırhlı takımların müsabakalarında kimsenin hakkaniyetten, adaletten, vicdandan bahsetmeye sözü kalmayacaktır. Son sözümüz; Malatya'mızın büyük bir değeri olan Suat Arslanboğa hocamıza yapılan bu haksızlık karşısında şehrimizin siyaset ve siyaset üstü tüm değerlerimizi TFF ve MHK için ivedilikle göreve davet ediyoruz."

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ilyas (4 yıl önce)
    Sayın BAŞKANIMIZI alkışlıyoruz...Malatyamızın değerlerine sahip çıkmak hepimizin görevi olmalı....
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Suat hocamıza yapılan bu haksızlık doğru değildir !, Bundan daha büyük hatalar yapan hakemler kollanırken ,neden efendi dürüst bir insanı seçtiniz,yazıklar olsun.TFF Ve MHK , Derhal bu kararı iptal etmek zorundadır veya kendileri istifa etmelidirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Yapılan hata için hakemlik hayatı bitirilen Türkiyedeki ilk ve tek hakem.Suat arslanboğaya gelene kadar bilerek ve istiyerek kasten yıllarca hata yaptığı ayyuka çıkmış ve takımların isimlerini bile zikrederek istemediği hakemler için federasyon ne düşünüyir acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Kesinlikle arkasindayiz bu adaletsizlik resmen lig bitmeden sözleşme feshetmek çok büyük bi ayip
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (4 yıl önce)
    Suat hoca ne yaptı maç mi sattı açıklayın şunu yaptı deyin yanlış kararlara bakarak göreve son verirsek inanın hakem kalmaz hocamız beyefendi bir insandır.
    0
    0
    Yanıtla