SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkesin Sahiplendiği Üniversiteyiz"

0
Güncellendi - 2018-12-02 02:14:08
A- A+ PAYLAŞ

Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut'u ziyaret etti.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ismini taşıması nedeniyle çok önemli bir misyon ve görev üstlendiğini vurgulayan Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş, gelinen süreç itibariyle üniversitelerin daha çok bilim üretmesi gerektiğini ve bu konuda Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin de önemli katkılar sunacağına inandığını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin hem Turgut Özal’ın misyonuna sahip çıkacağını, hemde bilimsel ve akademik anlamda yüklenilmiş olduğu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini kaydetti.  Rektör Prof. Dr. Karabulut, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin kuruluş ve kurumsal çalışmalarını tamamlamasının ardından bilimsel ve akademik  çalışmalar konusunda projeleri  hayata geçirmeye başlayacağını kaydetti.

Ziyaret sonrasında Rektör Prof. Dr. Karabulut, Adalet Bakan Yardımcısı Menteş’e “Yaşamdan Sağlık İksirleri” adlı kitabının yanında, uluslararası patenti yine kendisine ait olan Acı Kayısı Çekirdeğinin Gıda Takviyesi’ni ve kuru kayısı hediye etti.

CHP ESKİ MİLLETVEKİLİ VE ESKİ İL BAŞKANININ ZİYARETİ

CHP Malatya eski milletvekili Av. Muharrem Kılıç ve CHP eski il başkanı Celal Berktaş da, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret ettiler.

Ziyarette, eski milletvekili Av. Muharrem Kılıç, Rektör Prof. Dr.Karabulut’a görevinin hayırlı olmasını dileyerek, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin kısa dönemde Malatya’nın beklentilerine cevap verebilecek ve akademik çalışmalarıyla Türkiye’de ön plana çıkabilecek bir üniversite olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Ziyaret ve iyi niyet ifadeleri için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Karabulut, üniversitenin kuruluş ve kurumsal çalışmalarının sürdürüldüğünü, tüm hedeflerinin hem Malatya’nın beklentilerine, hem de akademik alanda yüklenilen misyonu en iyi şekilde yerine getirmenin gayret ve hedefi içinde olduklarını kaydetti.

Yürütülen çalışmaları ve hedeflenen projeleri belli bir aşamadan sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Rektör Prof. Dr. Karabulut, “Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Malatya’da 7’den 70’e herkesin kucakladığı ve sahiplendiği, bir üniversitedir. Destek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bülten

Bakan Yardımcısı Menteş'in ziyareti

CHP eski milletvekili Kılıç'ın ziyareti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız