SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hesabını Hukuk Önünde Verecekler"

0
Güncellendi - 2020-10-15 04:53:06
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.oturum 4.birleşiminde bir araya gelerek, tek gündem maddesini görüştü. Meclisin açılış konuşmasını gerçekleştiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Azerbaycan ile Türkiye kardeştir’ anlayışıyla Azerbaycan’ın yanında yer aldıklarını ve ateşkese ihanet eden Ermenistan’ı kınadıklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı Olağan Toplantısı 1.oturumun 4.birleşimi ile tamamlandı. Ekim ayı Olağan Toplantısının 1.oturum 4.birleşiminde bir araya gelen Battalgazi Belediye Meclisi, gündemdeki bir maddeyi görüştü. Koronavirüs tedbirleri dahilinde Battalgazi Belediyesi Meclis Salonunda Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda açılış ve yoklamanın ardından 12 Ekim 2020 tarihli Ekim Ayı 1.Oturum 3.birleşim Toplantısının karar özeti kabul edildi. Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda; Plan ve bütçe komisyonunun meclise sunduğu 2021 Mali yılı Ücret Tarifeleri gündem maddesi görüşerek, oy birliğe ile karara bağlandı.

“BU MÜCADELEDE TÜRKİYE SONUNA KADAR AZERBAYCAN'IN YANINDADIR”

‘Azerbaycan ile Türkiye kardeştir’ anlayışıyla Azerbaycan’ın yanında yer aldıklarını ve ateşkese ihanet eden Ermenistan’ı kınadıklarını meclisin açılış konuşmasında belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “27 Eylül’de bildiğiniz üzere Azerbaycan’a bir saldırı oldu. Malumunuz üzere Karabağ işgal altındaydı. Azerbaycan’a ait topraklar yeniden alınmaya başlandı. Dünya her zaman güçlüden yana. Sistem her zaman çıkardan yana. Azerbaycan ile Türkiye kardeştir. Bizim birbirimizden ayrılmamız mümkün değildir. Biz iki devlet, tek milletiz. Biz 'İki devlet tek millet' olmanın gereğini her zaman yerine getirmeye devam ediyoruz. Azerbaycan topraklarını işgal eden saldırgan, barbar bir Ermenistan var. O insanlara sormak lazım, 30 yıl boyunca Azerbaycanlı kardeşlerimiz diyalog için bekledi, ne yaptınız bu güne kadar? Bunun cevabı sıfır. Bu mücadelede Türkiye sonuna kadar Azerbaycan'ın yanındadır. Azerbaycanlı kardeşlerimiz ateşkes kararına uydular. Samimiyetsizlik yapan Ermenistan uymadı. Füzeler ile acımasız şekilde sivilleri katledecek şekilde saldırıya devam ettiler, ediyorlar. Bunların hesabını hem tarih önünde hem de uluslararası hukuk önünde bir gün verecekler. İnşallah Karabağ işgal altından kurtulur, tekrar Azerbaycan toprağı olur. İnşallah zulüm etme adına değil ama adaleti sağlama adına Türkiye’nin başını çektiği bu platformun, birliktelik sürecinin daimi olması için başta Cumhurbaşkanımızın olmak üzere diğer temsilciler ve millet olarak destek vererek bu birliği sağlamış oluruz. Eskiden bu tür birlik ve beraberlik eylemine ne zaman girişilmişse sonuçları hep ağır oldu. Biliyorsunuz rahmetli Turgut Özal canı ile ödedi. Rahmetli Erbakan’a ise gün göstermediler. Bugünde Türkiye’ye gün göstermemek adına ellerinden geleni yapıyorlar. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz sürdüğü müddetçe bizi bölemeyecek, parçalayamayacaklar. Ölümler inşallah bir önce son bulur. Ölümlerin her türlüsüne karşıyız. Savunma mekanizması olduğunda üzerimize düşeni mecburen yapmaktayız. Azerbaycan’da şehit düşen kardeşlerimize rahmet diliyoruz. Gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz. Şükürler olsun güçlü Türkiye’nin maddi ve manevi vermiş olduğu destek ile Azerbaycan’ın bu savaştan galip çıkmasına vesile olacaktır” dedi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Kasım Ayı Toplantısını 4 Kasım Çarşamba günü saat 14:00’de Battalgazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız