SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiç Bir İç Sıkıntımız Yok Yani.."

0
Güncellendi - 2018-10-31 21:24:07
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Murat Akça, "Biz maç maç bakıp, alabildiğimiz kadar seri galibiyetler alıp yukarılarda tutunmaya çalışmak istiyoruz" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Akça, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Akça, maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Maça iyi başladık, iyi de bitirdik. Zaten baktığımız zaman bu sezonun en yüksek koşu mesafesine ulaştığımız maç oldu, 115 kilometreyle. Bu şekilde oynarsak, bu şekilde mücadele edersek bizim karşımızda kim olursa olsun galip gelebileceğimizi düşünüyoruz. Nitekim de galip geldik. Mutluyuz bunun için" diye konuştu.

Akça, bir gazetecinin, 'Hafta içerisinde bazı sıkıntılar vardı, neler konuşuldu da sahada bambaşka bir takım vardı?' sorusuna, "Her takımda olabilecek sıkıntılar bizim takımda da oluyor bazen. Sizde biliyorsunuz ki bazen böyle uzun süre kazanamama serilerine girdiğiniz zaman tartışmalar olabiliyor futbolcular arasında. Sonuçta futbolcularda duyguları ile yaşayan, duyguları ile yaşayan, duyguları ile oynayan insanlar. Ama bizim takımımızın en büyük avantajı, en büyük özelliklerinden bir tanesi, biz yeni gelen arkadaşlarımıza da hep bunu anlatıyoruz. Bizim takımın arkadaşlık seviyesi üst düzeyde olduğu için kısa süreli, bir gün, iki günlük tartışmalar olur, ondan sora herkes öpüşür, barışır. Hiç bir iç sıkıntımız yok yani" cevabını verdi.

Galatasaray maçındaki performansına da değinen Akça, "Takıma yardım etmeye çalıştım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Tabi beni Malatya camiası, Malatya halkı çok iyi biliyor. Performansımdan yana da maçtan önce bir çekincem yoktu. Çıkıp elimde gelenin en iyisini yaptım. Daha çok çalışıp daha iyisini yapmaya çalışacağım" değerlendirmesinde bulundu.

Akça, takım olarak iyi gidişatı sürdürmek için çok çalıştıklarını ifade ederek, "Üst tarafa da yakınız şuanda, baktığınız zaman çok fazla 15’er puan, 12’şer puanda takım var. Eğer iki üç hafta kötü gidersen alt tarafa da yakın olabilirsin. Biz maç maç bakıp, alabildiğimiz kadar seri galibiyetler alıp yukarılarda tutunmaya çalışmak istiyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız