SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiç Endişeniz Olmasın, Hassasiyeti Gördüm.."

0
Güncellendi - 2019-11-07 02:15:02
A- A+ PAYLAŞ

ÇALIK'A GÖRE MALATYA 'GÜVEN ŞEHRİ' OLARAK NAM SALMIŞMIŞ! Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık ile bir grup partilinin ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, "Eminim sizlerin de desteğiniz ile çok daha güvenli bir şehir olacak Malatya’mız. Bunun için gayret edeceğiz."dedi.

Milletvekili Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bu ziyaret sırasında, son yıllarda yereldeki yönetim yetersizliğinden ciddi boyutta genel asayiş sorunu yaşayan Malatya ile ilgili olarak "Malatya bugüne kadar hep güven şehri olarak Türkiye'de nam salmış vaziyette." şeklindeki gerçeği yansıtmayan bir iddiasını bir kez daha dile getiren Çalık,  şöyle konuştu:

“Güvenliğimizi sağlayan Emniyet mensuplarımızın hepsine Rabbim kolaylıklar versin diyorum. Emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkemizin güvenliği ve emaneti sizlerde. Malatya bu güne kadar hep güven şehri olarak Türkiye’de nam salmış vaziyette Malatya’da inşallah sizlere de güzel hizmetler yapmak nasip olacak, iyi hizmetler yapmak nasip olacak. Ben daha önce görev yapmış olduğunuz yerdeki hem vatandaşlarla olan temaslarınızı hem de şehre sunmuş olduğunuz katkıları da arkadaşlarımızla paylaştık ilettiler. Malatya’da da aynı başarıları sergileyeceğinizi düşünüyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum, gazilerimize şifalar diliyorum.”

Malatya'da göreve başladıktan sonra kısa sürede,  genel asayiş sorunlarının çözümüne yönelik önemli gelişmeler sağladığı gözlenen Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise, “Hiç endişeniz olmasın. Malatya’nın hassasiyetlerini ben de bulunduğum süre içerisinde gördüm. Bir devlet adamı ciddiyetiyle her kesime eşit mesafede inşallah görevimizi, bu ateşten gömleği layıkıyla taşıyacağımızı, taşımaya çalışacağımızı gece gündüz onun için çalışacağımızı bilmenizi isterim. İnşallah Rabbim utandırmaz. Ben nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Eminim sizlerin de desteğiniz ile çok daha güvenli bir şehir olacak Malatya’mız. Bunun için gayret edeceğiz.” İfadelerini kaydetti.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatyam İçin (4 yıl önce)
    SAYIN MÜDÜRÜM, Malatya da birçok caddede çift park yapılıyor. Ceza yazılsa çok faydası olacak eminim. o kadar vurdumduymaz saygısız kişiler var ki şeridi tamamen kapatıp arkasındaki yoğun trafik yaptığını bildiği halde boş yer ya da sokak aralarında yer aramaktansa karşı şerid boşalırsa geçerler diye aldırış etmiyorlar. Hemen her büyük caddede bu sorun memlekettimizde çözüme kavuşmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    ayrıca emeksiz alt kavşağında minübüslere ne hikmetse bir çözüm bulunamadı
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    sayın müdürüm trafiğe bir ela tın..Trafik ışıkları çözüm olmuyor daha çok trafiği kitliyor.polis ekipleri sahaya insin inanın çok fazla değil 3-5 kavşağa 2 trafik polisi koysanız olay hallonur.Birde bazı sokaklarda pazar kurulmasına rağmen trafik ışıkları faal çalışıyor..Bari pazar kurulan sokaklarda trafik ışıklarını kapatın diğer taraftan araç sıkışıklığına sebeb oluyor..belli saatlerden sonra trafik ışıkları devreden çıksın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan (4 yıl önce)
    Emniyet müdürümüzü tebrik ediyorum. Daha önce böyle bir disiplin yok iken şuan asayiş göz dolduruyor. Malatya hak ettiği güvenliği bulmalı tekrardan teşkilat mensuplarına teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (4 yıl önce)
    Malatya'nın Gaffar OKKAN'ı... Allah esirgesin, yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (4 yıl önce)
    yeni emniyet müdürümüz vazifesinin hakkını fazlasıyla veriyor, helal olsun. diğerlerine örnek olması temennisiyle aynen devam müdürüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (4 yıl önce)
    Allah boyle mudurlerin eksikliğini vermesin dualarimiz onlarla surekli uygulama yapilmasini takdir ediyorum keske surekli yapilsa trafik icin tek cozum carsi merkezine katli otoparklar yapilmasi sitmapinarindan sonrada park yasagi olmasi ve dortyol vs donuslerin kapatilmasi hergun trafikten geçilmiyor sehir merkezi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet başbey (4 yıl önce)
    Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ercan Dağdeviren Bey şehir efsanesi olma yolunda hızla ilerliyor. Şehrin bir çok noktasında asayiş uygulamaları arttırılırken gündüz trafiğin yoğun olduğu yerlerde trafik kontrolleri de sıklaştı şehrin ayrıca esir alınan aile olayına birebir giderek zanlıyı 2 saatlik ikna çabasıyla başarılı olarak olayda rehineler sağ Salim kurtarılmıştır kendisine başarılarının devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla